Working on a dream

The sun rise up, I climb the ladder
The new day breaks and I'm working on a dream
I'm working on a dream
I'm working on a dream
I'm working on a dream

Hey!

Lundell

Jag tillbringade min födelsedag på en konsert med Lundell i Göteborg. Fantastisk konsert. Jag förknippar Lundell med kall vinter och vackra vinterlandskap. Konserten var som ett sjukt vackert vinterlandskap fast med sjukt mycket värme. Jag var ca 20 min sen och hade stressat upp till Göteborg snabbt och det var regnigt, mörkt och kallt. Men så fort jag kommer in i lokalen möts jag av total tystnad och ett sånt otroligt lugn. Hörde ett harklande och därefter en hes röst som berättar om en hund som hette Spike...det var Lundell som pratade om hans gamla hund.  

Jag kan inte riktigt beskriva det lugnet som infann sig hos mig men det var helt fantastiskt. Alla måsten och problem som måste lösas försvann. Allting blev så enkelt. Så de 3 timmar som konserten varade var helt underbar för mig.

Jag älskar Lundell, känner igen mig så sjukt mycket i han och hans tankar. Lundell fick mig under mitten av konserten att helt plötsligt tänka på min familj och min barndom och man inser att jag har haft en helt fantastisk barndom. Mina föräldrar betyder så otroligt mycket för mig och de har gett mig allt jag har velat ha och stöttat mig i precis allt jag har velat göra. Jag är en väldigt lyckligt lottad man! Och en känslosam man för det kom glädjetårar under konserten. Men jag förmodar att det har med åldern att göra...ju äldre desto mer känslosam...



15th nov

15th nov. A day with emotions. Good and bad. I can handle it. But not here. I run away. I´ll be back on sunday.





 


Cee!