Finally

Äntligen är föreläsningen slut! Äntligen fredag! Äntligen helg! Fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska väl in till stan och titta lite...sedan får jag se vad som händer...skönt att det är helg i varje fall!

Äntligen!

Early morning

Tidigt!

Trött Birdie

Birdie är så trött, så trött...men får inte somna riktigt än. Ska fixa ihop en lätt liten middag först då jag inte har hunnit äta på hela dagen. Plus att jag ska se en film. Men jag lär somna under min filt innan filmen är slut. Det känns så...

Well baby, you know I just love the sound of me snoring in the sofa

Songbird provar barnmat och upptäcker att det är äckligt!

36338-234

Gick förbi barnmatshyllan nere på Willys och jag såg i ögonvrån något som såg gott ut. Tittade på burken och läste mango & bananpuré...hmmmm. Det lät gott. Så jag kunde inte låta bli att köpa en burk. Det kändes lite dumt att köpa barnmat men min nyfikenhet tog över och jag kunde bara inte låta bli. Songbird köpte burken. Eller så köpte jag burken för att jag har en 30-årskris och ville på detta sätt försöka återgå till min barndom...who knows? hahaha

Väl hemma öppnade jag burken och....isch n´ uuuuh...helt seriöst, matar man dagens ungar med det här? Blääää...det smakar sjukt äckligt. Eller smaken är inte så äcklig, utan det är mer konsistensen som är äcklig som gör att det smakar äckligt...

Hädanefter blir det bara vuxenmat för Songbird!

I´m such a baby...or maybe not!

Beep, beep - I can drive that trolley

Songbird vill inte ha föreläsning idag. Inte mellan kl 13-17 eftersom det är en sån dum tid. Jag hinner knappt vakna förrän kl 13, och när kl är 17 så är dagen slut och det är kväll. Alltså försvinner hela dagen i en skolsal. Fun? No, no....

Nu ska jag strax ner till Willys och handla frukost. Jag måste verkligen lära mig att storhandla, jag är ju där och hänger varje dag nu ju...måste lära mig att köra en kundvagn, måste lära mig att planera måltider, måste lära mig att bära en massa tunga kassar....möööh...Songbird ångrar sig...jag kommer fortsätta handla varje dag...haha

Oh Miss, please teach me how to drive that trolley...

36338-233

Same old Sivans

Songbird var ute en liten sväng på Sivans ikväll. Träffade Anka där och chitt-chattade några minuter med henne. Birdie känner inte henne så väl, men jag kan lätt säga att det är en extremt trevlig och rolig människa. Annars var det same old, same old på SIvans. 

 
Same old Birdie at same old Sivans

En jagad Songbird

Det är den största människojakten någonsin! En ensam man på flykt i staden...JAGAD!

Songbird känner att jag måste göra ett statement här och nu: Nej, jag är inte jagad av Mix Megapol! haha

Under varvet runt sjön fick Songbird frågan: "Är du jagad av Mix Megapol?" två gånger. Först fattade jag ingenting men fick förklarat för mig att Mix Megapol har en tävling på gång över hela Sverige där en person är på flykt. Frågar man denna personen om han är jagad av Mix Megapol vinner man en massa pengar. Tydligen är denna personen i Växjö idag. Man får ledtrådar via radion kl 08, 12 och 16.

Så nu måste jag lyssna på Mix Megapol kl 16 idag för att höra ledtråden. Hoppas han säger att han är på campus någonstans.

Hej, är du jagad av Mix Megapol?

Ignoring the rain

Äh..fuck it...Songbird går ut ändå i regnet. After all "så finns det inget dåligt väder, bara..." hahaha

Let it rain, let it rain...

Come on sun

Aha...Typiskt - Skulle precis ut och gå ett varv runt sjön men så börjar det regna. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." Det där måste vara världens sämsta påstående. Jag gillar inte när det regnar. Människor som säger att det bara är så myyyyyyyyyyyyyyyyyyyysigt fattar jag inte. Att tända lite levande ljus och bara mysa när det regnar, det ska tydligen vara så jävla mysigt.

Men jag har aldrig lyckats tända ljus när det regnar som fan ute...Tändstickorna blir blöta och det blåser så att lågan blåses ut och man sitter där och ser ut som en regnblöt hund mmmmm....så mysigt...hahaha I kid, I kid...  det är säkert mysigt, men jag blev bara lite sur när jag inte fick ut och gå som jag hade tänkt mig...

Waitin´ On A Sunny Day

Duktig bird

Songbird har varit extremt duktig idag. Först städa lägenheten fin, sedan grupparbetsmöte för att därefter gå ett varv runt sjön. Nu blir det dusch och sedan gå ner till Willys och leta efter mat. Film och något gott att mumsa på till ikväll kanske?

Goodie-goodie!

Dagens citat

- "Nicole, jag lovar att älska, hedra och förinta för din skull..."

Hahaha

She´s so lovely

Nu är det klart att Beyoncé kommer till Sverige. Till Globen den 3 maj. Songbird funderar lite på att köpa en biljett. Beyoncé är cool och birdie vill se om hon är lika cool i verkligheten.  Sedan finns det ju en liiiiiiiiiiten chans att hon får syn på mig och säger: "Oooooh what a cute birdie - marry me please!" hahaha


36338-232

She´s so lovely...


30-årsdagen!


Grattis på 30-årsdagen!

36338-231

Denna dag för 30 år sedan samlades några tonårspojkar i familjen Mullens kök i norra Dublin eftersom Larry Mullen Jr. hade satt upp en lapp på anslagstavlan på sin skola eftersom att Larry, som var en duktig trummis, ville starta ett rockband och hoppades att få svar från andra musiker. Ett flertal personer dök upp för audition den 25 september 1976 i Larrys kök, dessvärre inga framstående musiker. När dagen var slut hade dock ett band bildats.
 
Förutom Larry bestod bandet av Paul Hewson (Bono), som varken kunde sjunga eller spela men trots detta var fast besluten att han skulle vara med i ett rockband. Vidare fanns en gitarrspelande man vid namn Dave Evans (The Edge) som hade en hembyggd elgitarr. Sist men inte minst hade man begåvats med Adam Clayton, en basist vars främsta meriter var att han ägde en förstärkare samt ett rikligt ordförråd av coola termer från musikbranschen som han strödde friskt omkring sig.

30 år senare är U2 en av världens största och mest inflytelserika band. Så Songbird säger: Thank you for the music! Thank you very much! Jag hoppas att jag kommer få följa er i minst 30 år till!

I have climbed the highest mountains
I have run through the fields
Only to be with you
Only to be with you.

I have run, I have crawled
I have scaled these city walls
These city walls
Only to be with you.


Kyssen

Wow...där kom den. Kyssen i Prison break. Äntligen!

Songbird - dagens fotograf

Songbird har fått en bild publicerad i Smålandsposten idag. Birdie är så stolt. Jag gillar att se mitt namn i tidningen. Så idag är Songbird dagens fotograf. Bilden finns  i denna artikeln

Uppdatering: Har precis upptäckt att Smålandsposten har uppdaterat sin artikel samt tagit bort min bild. Fan! Oh well, Songbird fick sina 15 minuter i rampljuset i varje fall.

Om jag var stolt? Mäkta stolt! 

Bombhot på Teleborg Växjö

Idag har Songbird lekt journalist. Fick snabbt reda på att Teleborg var bombhotat och eftersom Songbird anser det vara sin plikt att informera allmänheten var jag däruppe och fotade lite. Mailade iväg bilderna till Aftonbladet och nu hoppas jag att bilderna kommer publiceras. Då får jag lite cash. Hurra, hurra för mig!

36338-23036338-22936338-22836338-227

You rock!

36338-226
Swinging to the music - Oh oh oh oh Hello, helloooo...

En vacker dag

It’s a beautiful daaaay. Är det verkligen höst? Songbird är tveksam, det känns mer som sommar. Men Songbird klagar inte. Verkligen inte. Hösten får gärna se ut så här för min del. Har inte gjort så mycket idag. Var nere en sväng på Willys och handlade ingredienser till tacos.

Var även ute en sväng runt sjön. Tydligen inte bara jag som hade kommit på den idén. I stort sett hela Växjö var ute och promenerade runt sjön kändes det som. Ibland var det så trångt så att Songbird blev påsprungen av en joggare. Kanske dags att införa trängselavgift runt sjön i Växjö?

Nu väntar jag på att det ska bli kväll så jag kan få mumsa tacos och kolla tv. Fast jag har ett tv-dilemma idag. Sopranos eller S.W.A.T?

The traffic is stuck and you're not moving anywhere, but It's a beautiful day

25 saker jag lärt mig av att se på porrfilm

25 saker jag lärt mig av att se på porrfilm

1. Kvinnor har alltid skorna på sig i sängen (gäller även gummistövlar)

2. Män är aldrig impotenta ... oavsett ålder.

3. För kvinnor räcker det uppenbarligen med 5 sekunders förspel.

4. När en kvinna blir ertappad med att onanera blir hon aldrig generad, utan bjuder bara in mannen/männen att delta.

5. Kvinnor älskar att få kletig sperma i ansiktet.

6. Unga, snygga tjejer njuter fullständigt av att ha sex med gamla gubbar.

7. Kvinnor får alltid orgasm precis samtidigt som mannen.

8. Alla kvinnor stönar jättehögt när de har sex ... även när de onanerar.

9. Folk på 70-talet kunde tydligen inte ha sex utan ett vilt gitarrsolo i bakgrunden.

10. Alla kvinnor har gigantiska bröst ... givetvis äkta vara.

11. En allmänt vedertagen praxis är att mannen slår sin halverigerade kuk mot kvinnans röv.

12. Män skriker alltid Oh Yeah när det går för dem ... oavsett nationalitet.

13. Kvinnor älskar gruppsex......minst 4 män och 1 kvinna.

14. Asiatiska män existerar inte.

15. Om du möter ett par som har sex i naturen så blir inte mannen arg om du sätter på hans flickvän.

16. Kvinnor som blir tagna bakifrån blir upphetsade av att bli slagna hårt på röven.

17. Sjuksköterskor suger alltid av sina manliga patienter.

18. När din flickvän kommer på dig med att ha sex med en annan kvinna blir hon inte arg, utan hoppar ner i sängen med er.

19. Kvinnor har aldrig huvudvärk.

20. När en kvinna suger av är det viktigt att mannen kontinuerligt uppmanar henne att suga av.

21. Alla går nakna hemma när de är lediga och på jobbet så har ingen underkläder.

22. Att en man sprutar på en kvinnas röv är något de båda njuter av.

23. En kvinna ser alltid positivt överraskad ut när hon öppnar en mans gylf och hittar en kuk därinne.

24. En man ska aldrig behöva aldrig be om att få sex.

25. När en man blir avsugen får han gärna placera en hand bakom hennes huvud och den andra på sin höft.

Trött och sliten Birdie

Songbird är hemma nu. Det blev aldrig Sivans. Kom aldrig så långt och i ärlighetens namn är jag ganska glad för det. Jag är ganska trött och sliten. Det blev bara pizza, vin och öl hos Maccan och till slut en liten hamburgare på Statoil. Eller bara och bara...det var trevligt. Det har varit en extremt kul dag. Speciellt Samarkand-road-tripen.
 
Egentligen borde Songbird gå och sova i sin säng bums, men jag vet hur det kommer bli. Jag ska bara lyssna på en låt till....en bra låt till....och så kommer klockan vara fucking mycket innan jag kommer vara i säng. Men det är lugnt. Imorgon kommer jag vara Mr Extremt Osocial. Jag, soffan och tv. That´s it!

Here I am - on the blog again

Crazy day

Vilken crazy dag det har varit idag. Vaknade upp vid 12. Jag och Maccan bestämmer oss för att promenera in till stan för att handla på systembolaget. Äter lite mat inne i stan först och vi glömmer av tiden. Systemet stängt. Vi tar taxi upp till Samarkand och handlar där. Beslutar oss för att gå tillbaka till campus, med några pitstops för ölpauser. Vi hamnar i ett naturreservat där vi går vilse och zick-zackar fram. Ölpaus igen vid en sjö. Fortsätter vår färd mot campus. Går vilse igen. Songbird blir nojig och hör konstiga ljud från skogen hela tiden. Tror att en galen älg jagar oss och blir helt livrädd...haha Sedan ölpaus igen på en brygga...och sedan...efter mycket promenerande var vi på välkänd mark igen - campus.

Så idag har Songbird varit ute och nosat på verkligheten. Den riktiga världen. Naturreservatsverkligheten. En vacker verklighet. Men campus är rätt så fint det också. I varje fall idag. En dag som man aldrig vet hur den ska sluta.

Nu blir det dusch och sedan förfest med pizza. Yum-yum. Sedan blir det nog Sivans. Jag är på extremt partyhumör idag....haha

Just to be the bird who walks a thousand miles,
To fall down at your door...

Mormorsstövlar

Songbird har plockat av mormorstövlar inatt. Lättare sagt än gjort. Men jag klarade det.. hahaha

Boots off!


Kvällen

Oooh..Looks like a night out? Yeees indeeeeed! Well, Songbird ska ut! Så här ser kvällen ut:

1. Keso
2. Vin hos Maccan
3. Ica
4. Inflyttningsfest hos några jag inte känner
5. Sten Ladan kanske?
6. Stallet
7. Songbird full


I got stuck in a drama

Drama, drama, drama...I got stuck in a drama and now I can't get out of it...hahaha

- "Oooh...I´m shaking...It´s not like that you are a DiMera...remember that, pal!"

Songbird har blivit av med Vbå-oskulden. Har precis sett mitt första avsnitt av vbå. Det man lägger märke till är att alla pratar för sig själva och det är drama HELA tiden...Songbird vill ha en roll i vbå. Jag vill vara den mest dramatiska rollkaraktären i hela Salem. Ska börja öva lite här hemma med att gå runt och vara dramatisk och prata för mig själv...hahaha

Tonight I´m a dramabird...

A Bigger Bang next year?

Det går ett rykte om att Stones kommer till Sverige nästa år. Songbird hoppas verkligen att ryktet stämmer. Skulle bli så glad då. Men nu är det lunch och vbå först. Blir nästan lika glad över det...haha

Maybe The Stones Comes Rolling Back?

36338-225

Lika som bär?

36338-22136338-222

Om du klickar
här kan du find the celebrity in you...Enligt dom är Songbird och Andy Garcia lika som bär på ovanstående bilder.

Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med. Jag tycker mer att nedanstående bilder visar att vi är lika som bär.

36338-22336338-224

Sometimes I crack myself up...hahaha

En liten lek

Blev precis utsatt för en liten lek. Så här såg det ut:

"Skriv ner det första du tänker på när jag säger (skriver) det åt dig

Tänk på ett djur...

Lejon

Tänk på ett annat djur

Tiger

Tänk på ett tredje djur

Hund

Tänk att du är ute och går på en mörk stig mitt i natten utan nåt speciellt mål (dvs du är inte på väg hem eller så), plötsligt ser du ett gigantiskt träd som ligger över stigen, vad gör du?

Går över det och fortsätter...

Tänk dig att du på fredagseftermiddagen kommer hem efter veckans sista föreläsning, det har varit en tuff vecka med många lektioner och så och du är trött... du glider ner i favoritfåtöljen eller soffan och din bästa kompis/tjej/fru ger dig en rykande varm kopp med kaffe... vilken känsla har du då?

Nu vill jag gå ut på stallet och hänga...haha

hehe, ok... då kommer svaren här...

Det första djuret är hur du uppfattar dig själv: Lejon
Det andra djuret är hur folk uppfattar dig:
Tiger
Det tredje är vad du egentligen är:
Hund
Det nedfallna trädet symboliserar hur du löser problem:
Löser det och går vidare...
Koppen med kaffe symboliserar din känsla till sex: "Hjälp, jag vill till Stallet..."

Grrr, voff - Take me to Stallet...

Purr-purr

Har du någonsin hört 2 katter spinna genom en telefonlur? Det låter hysteriskt roligt hahaha...Skickade ett mail till mina föräldrar igår och jag råkade nämna att jag hade feber så nu ringde dom för en liten stund sedan för och kolla läget...Efter lite chitt-chattande om allt möjligt la mamma telefonluren på hennes 2 katter som låg och sov...hahaha..jag kunde inte sluta skratta....det låter sjukt roligt när 2 katter spinner genom en telefonlur....trust me..hahaha

Hey, I can hear you purr...
36338-220

Pinsamt TV3

Sitter och zappar mellan kanalerna på TV. Kollade 5 minuter på singelcoacherna på TV3. Pinsamt, pinsamt, pinsamt...Svårt att vara sig själv eller? haha Oh well...Klarade inte av att kolla mer så nu ska jag leta upp någon film tror jag. Vet inte riktigt vilken bara....På andra sidan häcken om jag hittar den annars går det en bra film nu kl 21 på SVT. Få se vilken det blir...

Zapp, Zapp

Feberdrömmar

Det är kul med feberdrömmar eftersom man så lätt kommer ihåg sina drömmar. I varje fall jag. Inatt drömde jag om:

1. Jag och 2 andra personer, som jag vet inte vilka det var, sprang ifrån något som jagade oss på en grusväg mitt i natten. Jag ville inte springa men de andra 2 personerna sa att jag var tvungen så jag sprang tills jag kom ut på ett stort fält...

2. Jag och Liv var och klappade getter och helt plötsligt sa hon åt mig att jag inte får flirta med henne.

3. Jag och Elin var hemma hos Sofie. Jag var extremt nyfiken hur det såg ut hemma hos Sofie, men jag fick bara stå i hallen. Men jag försökte titta så mycket som möjligt ändå. När vi skulle gå och handla låste inte Sofie dörren. Jag frågade varför, men fick inget svar..bara något mummel om att det skulle vara så...Sedan gick Sofie iväg jättefort och Elin klagade på att Sofie gick alldeles för fort....

4.Jag drömde om att jag flög helikopter.

Haha...Songbird ska inte ens gå i närheten och försöka tyda drömmarna. Men om det finns någon drömtydare som läser det här, så varsågod och utforska mina drömmar. haha

Dreamin´ birdie

Poliser, Pizza och Cola

Tittade på Poliser på SVT idag. En dramaserie om ett polisdistrikt. Verkar vara en bra serie så den ska jag följa...Mumsade även i mig pizza och cola och det var precis vad min kropp behövde, fast jag har fortfarande hög feber men inte lika ont i halsen längre. Så det går nog åt rätt håll. Fast jag är tillbaka i stadiet där jag var innan, dvs vara-invirad-i-ett-täcke-stadiet...men jag gillar det stadiet just nu. 

Martin & Maccan försökte locka ut mig till Stallet idag. Jag föll nästan för den idén, men insåg sedan att det var ingen bra idé. För det första så känner jag mig inte så fräääääsch, och för det andra är man inte så lockad av att vara speciellt social när man har feber...inte jag i varje fall.

Nattens artist: Sunhouse


Förändrad status på Birdies sjukdom

Det har skett ett framsteg på Songbird´s sjukfront. Jag har gått ifrån att gå-omkring-/-ligga-i-soffan-invirad-i-täcke-stadiet till att vara fullt påklädd. Mest bara för att Sofia var här och skulle låna en tändare. Vågade inte öppna dörren invirad i ett täcke...haha Så tack Sofia! Birdie mår faktiskt lite bättre nu... :)

Nu kan jag t om tänka mig att gå upp till ICA och köpa cola och något lättsamt att äta. Glass kanske? Det är ju lättsmält...hahah fattar ni skämtet? Glass, lättsmält....haha Jag har visst humor när jag är sjuk också...sjuk humor....hahaha nä...nu får jag ge mig....hahaha

 Jag måste faktiskt ha lite mat i mig idag så nu är det off till ICA som gäller.

Ooooh yeah ICA


Feverbird

Det var som jag misstänke, jag har feber. Jag är sjuk. Orkar inte gå på föreläsningen. Fan. Mööööh.


Inatt är jag också objectum sexuell

Göran Palm var på TV idag. Zappade från Prison break under reklamen och på Re:agera i SVT2 satt han. Allas vår Göran Palm. Herr Palm är bra, jag gillar han. 

Det är helt otroligt så varmt det är i min lägenhet ikväll. Undrar om Songbird börjar få the fever? Varför är det så varmt? Har öppnat 2 fönster på vid gavel men det är fortfarande för varmt. Jag börjar misstänka att min granne är kaminmannen
36338-219

Eller så inbillar jag mig att jag börjar bli sjuk för att jag har föreläsning från kl 10-17 imorgon. Möööh

Såg på 100 höjdare om en kvinna som var objectum sexuell, vilket innebär att hon blir attraherad av objekt. Hennes stora kärlek heter Berlinmuren. 1979 gifte hon sig med muren. Hon hade även sex med Berlinmuren. Tur att det var Berlinmuren hon blev kär i och inte Eiffeltornet för så stora kondomer finns det inte...hahaha Låg humor ja...bla bla bla....

Inatt är jag också objectum sexuell. Ska sova med isbitar. Mest för att det är så varmt här..hahaha

I´m hot, you´re cold - I love you.


Kväll

Kvällens låt: Ian Brown - Keep what you got

Kvällens mat: Tacos

Kvällens film: Out of sight

Kvällens TV-serie: Prison Break

Kvällen är här!

Ett helt onödigt blogginlägg

Det satt en liten nyckelpiga på min gardin i mitt sovrum idag. Jag tänkte: You can fuck off, this is my room så jag släppte ut nyckelpigan och han flög iväg. Nu ska jag flyga iväg till ICA och hämta mina böcker som har kommit idag. Men plugga blir det nog ingenting av idag. Nyckelpigan gjorde så att jag tappade all koncentration. Birdie är mer sugen på att kolla film. Tacos och film ikväll..Yes - så får det bli!

There was this bug in my room and I thought 'you can fuck off, this is my room´, and I lost all my focus on the books...

A new day coming round

Songbird uppe med tuppen idag. Vaknade hur pigg som helst för en liten stund sedan och kan inte sova mer. Så jag äter frukost och ser på nyheterna att vi har fått ett maktskifte i Sverige. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Jag jublar inte, men jag gråter inte heller. 

"Nu ska Sverige förändras!" Ingenting har ju förändrats. Det står ju fortfarande en TV-kock och lagar mat i TV. Han lagar kycklingfrikadeller med röd tomatsås just nu. Så har det ju alltid varit. De borde ju visa en smurf som slafsar i sig blåbärssoppa nu istället. De borde visa en liten Public service-smurf som visas dygnet runt som säger hur gott det är med soppa som är blå. Hahaha...Va fan snackar jag om egentligen? Songbird - gå genast och lägg dig igen! Du babblar bara....hahaha

Back to my bed!


Nattsammanfattning

Jag har bara en sak att säga som får sammanfatta kvällen:

Fiskfjäll på penis!

Pinky Liam

36338-217

Det är ingen hemlighet att Bono, Bruce Springsteen och Liam Gallagher är mina små husgudar. Jag älskar dom. Speciellt nu Liam Gallagher som nu går under namnet Pinky Liam då han han hade så jävla snygg outfit på Tamzin Outhwaite & Tom Ellis bröllop för någon månad sedan...hahaha

"It aint fooking pink man, it's fookin salmonnnnaaahh"

(What´s the story) Pinky Liam?

I don´t get it!

Fan. Alla ändrar designen på sina bloggar. Songbird tänkte också göra det men jag fattar verkligen inte hur man gör. När man som jag har en blandning av extrem envishet och noll tålamod slutar det med att jag blir skittjurig på mig själv.

Nu skiter jag i denna dumma bloggen och går iväg, handlar popcorn, läsk och fixar film. Allt för att inte fredagen ska bli helt förstörd. Frågan är om jag klarar av att hantera en fjärrkontroll eller ska den också styras med Css och html?

Dum blogg!


Paris Hiltons jättejycke

36338-216

Läste i Aftonbladet om jättejycken Odin som älskar att pussa barn, äta upp fjärrkontroller samt att ta upp hela sängen och dregla ner den.

Ibland önskar jag att Paris Hilton hade en hund som Odin. En hund med en mankhöjd på 94 cm. En jättehund. En jättehund som hon kallar för Tinkerbell. En jättehund som hon klär i rosa kläder. En jättehund som springer omkring bland kristaller och dyra statyer hos familjen Hilton. En jättehund som hoppar upp på det exklusiva mahognybordet och skäller. Skaffar du en sådan hund, ja, då blir jag nog fan kär i dig Paris, för då har du humor!

Voff voff!

Gimme, Gimme, Gimme chokladpudding

36338-215
Half past twelve, and I'm watching the late show in my flat all alone...Gimme gimme gimme chokladpudding after midnight...

Songbirds kväll har bestått av ABBA och en längtan efter chokladpudding. Chokladpudding med grädde och skivade bananer...gimme, gimme, gimme...

Det är konstigt att man alltid blir sugen på något som man inte har hemma när alla affärer är stängda. Jag skulle iofs kunna gå upp till Statoil och handla lite good ol´chocolatepudding där. Har ju inte varit på Statoil sedan jag kom tillbaka till Växjö. Men om jag knowing me, knowing you (ah-haa) bäst så är jag för lat för det just nu.

Chokladpudding, Here I go again
My my, how can I resist you?

Mail från Tradera

Songbird har fått ett mail från Tradera:

"...Vi förstår att detta tänkt som en kul grej men en del av våra medlemmar har uppfattat denna som stötande så däreför har vi varit tvungna att stänga din auktion..."

Ja herregud, vad tänkte jag med? Klart att det är stötande och fullkomligt horribelt att sova i Songbirds säng. Vissa av Traderas medlemmar måste vara helt fucking humorlösa. Men oroa er inte, from now on är det:

One Bird, One Bed.
One.

Watch More TV

36338-214
Songbird fick tidigare ikväll frågan om han är en TV-nörd. Jag erkände direkt. Det går ju så mycket kul på TV och Songbird gillar sin TV. Författaren David Rowe hade förmodligen beskrivit det så här: "There´s a relationship between Songbird and the TV and it seems to be a happy marriage..."

Prison Break gick på tv idag och Birdie gjorde en mega-delicious äppel-banan-hasselnöts-smulpaj att mumsa på till det spännande avsnittet. Så när Songbird inte ligger i soffan och tittar på TV står han i köket och leker mästerkock. TV-kocken Mat-Tina hade förmodligen sagt de här orden på bred skånska om Songbird´s smulpaj: "JÄÄÄTTEGOTT"

You didn't come all the way out here to watch TV now, did ya?

Buden haglar in på Tradera

Buden fullkomligen haglar in på min Tradera-auktion ( http://www.tradera.com/auction/aid_32688709 ). För en liten stund var det någon som la ett bud på 26 kr. Fortsätter det i denna takten vet man aldrig var det ska sluta. I sängen kanske? hahaha

 Nu ska Birdie ut på ett litet varv runt sjön i det vackra vädret. Sedan Willys. Köpa något gott till middag och sedan blir det förmodligen TV hela kvällen. Plugga kanske också? Nej, det går ju inte för mina böcker har inte kommit än. *Fnys*

Dagens låt: Tom Petty - I need to know

Nytt bud!

I eftermiddag har det kommit in ett nytt bud på min auktion! För er som har missat vad det är för sorts auktion finns all info här: http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=32688709

Nu är budet uppe på den svindlande summan av 25 kr. Budgivaren kallar sig för SAeviz. Verkar vara en seriös köpare om man kollar på omdömena:

Toppklass, snabb betalning och seriös, här gör man gärna affärer igen

Smidigt och snabbt, inga problem! Perfekt!

Mycket bra köpare, rekommenderas!!!

Men är Songbird nöjd? NEJ, I want more! Mer bud! Det här en fantastisk chans att få sova i samma säng som Songbird. Det här en once-in-a-lifetime-opportunity som kanske aldrig återkommer. Ta den! Ev. kan frukost på sängen ingå på lördagar och söndagar.

Are you sleepy? I am...

Talmannen är dj

Songbird tycker detta är hysteriskt kul idag, kanske för att jag är bakis. Jag vet inte, men kul är det!

http://svt.se/content/1/c6/64/09/88/Robins_plenisal.asx

Kinky Pinky

Hamnade på efterfest hos Kinky Pinky ikväll. Kinky Pinky  var på sitt bästa humör och dansade tills da ass dropped! hahaha

Det  var sjukt kul ikväll. För övrigt vill jag säga förlåt om jag verkar lite osocial, men även en Songbird kan inte vara på alla ställen samtidigt!

I just lööööve Kinky Pinky!

Dagens morgonlåt

Upptäckte precis en låt som är bra att vakna till, så det här får bli dagens morgonlåt:

Groove armada - Hands of time

Creme fraiche är farligt för ögat

Arlas paprika/chili-creme fraiche är farligt för ögat. Songbird skulle öppna en förpackning och precis när jag öppnar flyger det upp en stor klick och landar rätt på ögat, det gick så snabbt så jag hann inte ens blinka. Så en stor härlig klick creme fraiche landade rätt på min pupill och trängde in i hornhinnan. Typ. Sånt svider. Önskar jag hade köpt en burk naturell creme fraiche istället. Tror inte det svider lika mycket.  

Så nu har Songbird en creme fraiche-infektion i ögat hahaha.

Despite the creme fraiche, I can see you...


Hälsning från Leijonborg

Hej, hej..Här loggar jag in och tjuvkikar lite. Hej då!

Mvh,

Lars Leijonborg


30-årskris någon?

Songbird kan inte sova då någon påminde mig om att jag fyller 30 år snart. Om 2 månader. Buuuuu-hääää...Jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Fan.

Jävla 30-årskris - go away! 30 år och dum student vid VXU. Har inte åstadkommit någonting - Bra jobbat, Songbird! Verkligen! Buuuu-häää! 

Jag borde vara vuxen och göra vuxna saker. Jag borde ha en välkammad frisyr med en lika välkammad fru med 2 välkammade barn i en villa med en tillhörande välkammad trädgård. Jag borde ha en Volvo som jag kör med till mitt jobb varje dag. Jag borde ha ett påklistrat falskt leende när jag vinkar till mina grannar. Jag borde ha lampan släckt när jag älskar med min fru, som aldrig blir max mer än en gång i veckan. Jag borde gå på parmiddagar och prata om mitt jobb. Jag borde investera i aktier och fonder. Jag borde storhandla tillsammans med hela familjen på Coop Forum varje lördag...hahaha vilken tråkig, tråkig, tråkig vuxenbild jag målade upp...haha Nu blev jag lite gladare igen....men jag gillar ändå inte det faktumet att jag snart blir 30...*Hmpf*

30-årskris någon?

So god damn cute...

36338-213

So god damn cute...Om Songbird hade haft målarfärg hemma så hade jag målat en fondvägg i sovrummet med denna kaninen. Men nu har jag ingen färg, och det är väl lika bra det - Hyresbostäder tycker nog inte kaninen är söt. Dom tycker bara att skötsamma studenter som betalar hyran i tid är söta.

Songbird är inte söt. Långt ifrån.

Vem? Vem? Vem? Vem är det?

Hahaha...Kom igen nu...Någon har lagt ett bud på auktionen hahaha...Jag döööör. Vem har lagt budet? Songbird är extremt nyfiken just nu! Fucking jävla nervös är jag också! Hahaha...*Skrattar lite nervöst*

Nervous Birdie

En halv sängplats på Tradera

Eylen och hmmm...tror hon heter Ann påpekade för några dagar sedan för mig vilken gigantisk stor säng Songbird har. Efter en diskussion om denna säng kom Eylen på den lysande idén att jag skulle sälja den ena halvan på Tradera. Songbird lovade att göra det, så sagt och gjort. Här är en länk till auktionen med bild och övrig info:

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=32688709
 
Ska bli spännande och se om någon lägger ett bud! Hahaha

I got a sweet soul fever rushin' around my head,
I'm gonna sleep tonight in Songbird´s bed...


TVÄÄÄÄÄTT

Hahahaha...Mööööööhhh...

"Just nu tvättar Birdie.Är absolut tvungen till det, så jag är väl tvungen att vara uppe minst i 2 timmar till. Men jag klarar mig, Springsteen håller mig sällskap."

Hahaha...Yeah right...Ingen bra idé att tvätta mitt i natten när man är lite trött. Vaknade precis med ett ryck och tänkte: "TVÄÄÄÄÄTT" Fick springa ner och kolla så att ingen hade bokat nu på morgonen, som tur var så var det inte det. Så nu väntar jag på att torktumlaren ska bli klar. Bara en timme kvar nu. Sedan kan jag få återgå till min sköna sömn.

Jag säger som det är, tvätta är inte kul!


Black bird slippin' in a sky of blue

Det var meningen att Songbird att skulle gå ut nykter på Stallet ikväll, men så blev det inte. Förfesten var kul och det var kul människor där så jag kunde inte låta bli att dricka lite. Jag blev lite halvfull. Just nu tvättar Birdie.Är absolut tvungen till det, så jag är väl tvungen att vara uppe minst i 2 timmar till. Men jag klarar mig, Springsteen håller mig sällskap.

Just nu gillar Birdie All I'm thinkin' about

With a sweet thing sippin' on a blueberry wine
On a flat black highway down in Carolina
Black bird slippin' in a sky of blue

All I'm thinkin' about is you, baby
All I'm thinkin' about is you, honey


Min Mp3-spelare heter Fido!

Songbird ska ut nu. Vill inte sitta inne i detta fina vädret. Önskar jag hade en hund, eller två, så jag kunde få gå ut och rasta dom. Oh well, jag får gå ut och rasta min mp3-spelare runt sjön istället. Måste hitta på ett namn till min mp3-spelare först. Hmmm, FIDO får han heta. Så nu kan jag säga: "Fyyyyyy Fido. Bad Fido, Fy på dig!" när han spelar en dålig låt. Hahaha

Off we go, Me and Fido!  


En berusad George Costanza

Songbird har varit på introduktionsmöte för den nya kursen idag. Vet inte riktigt vad jag ska tycka förutom att det verkar vara mycket att göra. 2 hemtentor, 1 fältarbete, laborationer, seminarie, MKV-dagen och ett studiebesök i Stockholm - allt på en och samma kurs - Mööh och Uuuuf...*Note to myself - Börja i tid och vänta inte tills sista minuten som vanligt*

Har även hunnit med ett varv inne på Willys och fyllde på kylskåpet - var lite för tomt för min smak. Det blev även ett varv runt sjön. När jag gick där så kom plötsligt låten Bittersweet Symphony med The Verve i min mp3. Jag förvandlades till Richard Ashcroft och fick en sådan lust att gå in i folk lite sådär halvkaxigt som han gör i musikvideon. Songbird försökte men folk är så vänliga så dom flyttar på sig här i Sverige. Man måste nog ha långt hår och bo i England om man ska lyckas med det. Nu kände jag mig mer som en berusad George Costanza som stapplade runt sjön med tuff musik i öronen.

Nu ska jag laga middag. För dom som är nyfikna kan jag berätta att det blir Kyckling á la Birdie idag. Sedan blir det Prison Break och 100 höjdare på TV för min del innan jag somnar sött.

Hey, Hey



Segbirdie

Birdie är så seg idag. Klockan är snart 20.30 och jag sitter fortfarande invirad i min filt. Känns lite onödigt att klä på mig nu. Känner mig extremt rastlös, är väl därför jag sitter här och bloggar som en idiot. Har inget vettigt att säga. En halvtimme kvar tills TV. Sopranos. Ace Ventura. Woohooo.

I´m such a lazy bird


Tv-krock

Oh my, my...Problem, problem, problem. Songbird har upptäckt en TV-krock ikväll. Sopranos kl 21.00 på SVT2 och Ace Ventura på TV6 krockar. Hur ska jag lösa detta? Jag har ingen video - fick iofs min fasters inspelningsbara dvd i somras eftersom hon inte fattade hur man spelade in, så jag släpade med den hit. Helt i onödan tydligen för jag fattar inte heller hur man gör. Trodde det var hur enkelt som helst. Släng in en cd och tryck på rec. Men så enkelt var det visst inte.

Oh well, det får bli som så att jag får missa dom sista 20 minuterna av Sopranos när jag slår över till TV6, för Ace Ventura tänker jag inte missa. Så får det bli.

Men problemen tar inte slut där, jag vill ha något att mumsa på till filmen. Popcorn kanske? Men då måste jag antingen gå till Willys eller ICA och jag har inte någon större lust att lämna min lägenhet idag.

Och så vill jag gå på bio också. Vill se filmen Hotet inifrån. Såg trailern för en liten stund sedan. Verkar bra.
http://www.apple.com/trailers/fox/thesentinel/trailer_large.html

Birdie in the land of luxurious problems!


Kasabian / Empire

36338-212

Just nu gillar Songbird Kasabians video till låten Empire. Videon finns att se här:
http://www.kasabian.co.uk/home/

Oh Hello!

Oh hello, Songbird har haft en kul kväll, trots att jag aldrig var inne på Sivans som jag så länge hade längtat efter, men hamnade istället på en hemmafest hos gamla vänner. Jag hade riktigt roligt där så det gör inget. Det avslöjades pinsamma fyllehistorier där, vilket jag tyckte var hysteriskt roligt. Inte bara jag som gör dumma saker när man är full tydligen...hahaha

Just nu är Songbird riktigt, riktigt, riktigt glad...vet inte riktigt varför, jag är blöt, kall och frusen eftersom det ösregnar ute men ändå kan jag inte riktigt sluta le. Ska lyssna på lite musik i mina hörlurar innan jag går och lägger mig. Nattens låt får bli Robbie Williams - Angels.

Imorgon är det sovmorgon!



Städning är svensk kultur

Uuuuf.. Nu äntligen ser lägenheten någorlunda ok ut. Men det tog sin lilla tid. Man kanske skulle bli fadder åt en utbytesstudent och låta han / hon prova på det svenska städlivet? Hahaha...

Nu soffan och blunda lite en liten, liten, liten stund!

Att städa är en del av den svenska kulturen!

A 4-letter word

Nina Persson i Cardigans sjunger: "...a 4-letter word got stuck in my head, the dirtiest word that I've ever said..." i låten For What It's Worth.

Hmmm...Songbird undrar vad det är för ord? Städa? 1-2-3-4-5...nej, det var för långt. Bakis? 1-2-3-4-5...nej, det var också för långt!

Oh well, hur långa orden än är så är jag bakis och måste fortsätta städa!



Confession on a Tuvanäsvägenfloor

Songbird har varit och tittat på dom nya studenterna. De såg väl normala och snälla ut. Dom kan jag nog lära mig att gilla kanske. Men som den Ol´fashioned Bird jag är så gillar jag Phi, Liv, Eylen, Sofia, Sofia, Em, Sara och Josefin allra bäst. *Fjäsk, fjäsk hahaha*

Oh well, Songbird gillar er så ta åt er!