Crazy day

Vilken crazy dag det har varit idag. Vaknade upp vid 12. Jag och Maccan bestämmer oss för att promenera in till stan för att handla på systembolaget. Äter lite mat inne i stan först och vi glömmer av tiden. Systemet stängt. Vi tar taxi upp till Samarkand och handlar där. Beslutar oss för att gå tillbaka till campus, med några pitstops för ölpauser. Vi hamnar i ett naturreservat där vi går vilse och zick-zackar fram. Ölpaus igen vid en sjö. Fortsätter vår färd mot campus. Går vilse igen. Songbird blir nojig och hör konstiga ljud från skogen hela tiden. Tror att en galen älg jagar oss och blir helt livrädd...haha Sedan ölpaus igen på en brygga...och sedan...efter mycket promenerande var vi på välkänd mark igen - campus.

Så idag har Songbird varit ute och nosat på verkligheten. Den riktiga världen. Naturreservatsverkligheten. En vacker verklighet. Men campus är rätt så fint det också. I varje fall idag. En dag som man aldrig vet hur den ska sluta.

Nu blir det dusch och sedan förfest med pizza. Yum-yum. Sedan blir det nog Sivans. Jag är på extremt partyhumör idag....haha

Just to be the bird who walks a thousand miles,
To fall down at your door...

Kommentarer
Postat av: Liv

Men varför handla på Systembolaget?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback