Gott Nytt År!

36338-334

One dreaming Bird

One Bird. One Bed. One.
Sova var det ja.
Dream a dream.


Cappuccino-birdie

Songbird har blivit en cappuccino-birdie. Cappuccino är hell så gott. Iofs har jag alltid varit en cappuccino-birdie. Men det har varit några års uppehåll med det, men nu har jag fått smak för det igen.Så nu sitter jag här mitt i natten vaken med en kopp cappuccino i min hand.

Apropå Springsteen-konserten som sändes på SVT, den var textad på svenska. Stor komik. hahaha Lite exempel: "It looked so green and fair, Now it's up in the air" blev till "Den stod så grön och grann, Innan den försvann". Birdie tror minsann att det jobbar en liten poet på SVT:s översättningscentral. Nästan så man skulle kunna misstänka att det är jag som har översatt. hahaha.
Det var sjukt störande i början av konserten och Birdie tänkte mailbomba tittarombudsmannen Claes Elfsberg på SVT och klaga. Men efter en stund blev det roligt att läsa översättningarna så Clabbe Elfsberg fick inget klagomail från Birdie.  

Nu är det snart Nyårsafton och det är fortfarande inget bestämt förutom att Göteborg är avskrivet från listan då det inte fungerade. Soon, soon it´s a new year and Birdie is acting like it is the end of the world...Yeah, egentligen kanske jag bara skulle ta och stanna hemma. En kopp cappuccino, en Birdie i soffan, en filt, en bra film...det räcker egentligen för mig.

Vad kan jag mer skriva för helt onödiga saker vad som händer och sker hemma hos familjen Birdy just nu? Mina föräldrar sover, de 2 katterna sover under julgranen, och min brorsa sitter vid den andra datorn och skriver på sin C-uppsats. Fan, han är så jävla duktig och ger mig ångest. Suttit hela jävla dagen idag och skrivit. Vad har Birdie gjort? Absolutley-fucking-nothing! duuuuuuuuuktig birdie *ironisk*
Läste lite på hans C-uppsats...gäspade efter 3 meningar! Sjukt tråkig. hahaha...jag börjar gäspa nu bara jag skriver om det...so enough om den! hahaha

Om Birdie skulle ta och försöka sova lite. Om det går för jag är hyfsat pigg. Har vänt rätt så ordentligt på mina dygn. Men lyckliga jag har ju Tobbes C-uppsats om John Blund vägrar infinna sig, värsta fucking jävla sömnpillret, så om någon har problem att sova någon natt. Let me know så skickar jag över en kopia....hahaha

God Natt, bring on the night!

Bruce Springsteen: The Seeger Session på TV

Songbird sitter och väntar på att Bruce Springsteen: The Seeger Session ska börja. SVT1 kl 23.20. Inte missa. That´s a big NO-NO.

36338-333

1-2-3-4...Old Dan Tucker...lalala

Nyårsdilemma

Dilemma, dilemma, dilemma....Alltid detta dilemma om var nyårsfirandet ska äga rum. Det pratas om antingen Göteborg, Halmstad eller Växjö.  Birdie vet inte var han vill vara, eller var jag kommer hamna. Men det ordnar sig säkert. Sedan har jag ännu ett dilemma. Vad ska jag avge för nyårslöfte? Ska jag avge ett överhuvudtaget? Ja, det ska nog...får fundera ut något bra löfte.

All is quiet on New Year's Day
A world in white gets underway
I want to be with you, be with you night and day
Nothing changes on New Year's Day
On New Year's Day

Vad har hänt sedan sist?

Well, well, well...Vad har Birdie sysslat med efter Julaftonsfirandet? På Juldagen var Birdie med bror samt 2 gamla vänner ute och inspekterade Halmstads nattliv. Sjukt kul. Sedan var Birdie med bror sjukt bakis. Halva annandagjul-dagen gick åt till att leta efter pizza. Andra halvan av den dagen var det hem till mormor som gällde. Där hade hela släkten samlats och mormor bjöd på gröt och julskinkemackor. På kvällen var vi hemma igen och då fixade mamma varma mackor och vi kollade på countrygalan på tv. Mamma blev kär i Dolly Parton och Songbird lovade henne att följa med henne och titta på Dolly Partons konsert i Scandinavium i Gbg den 13 mars...hahaha och jag tycker det att ska bli sjukt kul. Dolly är cool! Rocking Dolly...Workin 9 to 5, What a way to make a livin´....

Igår var jag i Göteborg och shoppade. Sprang i affärer hela dagen och hittade en hel del. Kom hem sent och var god damn så trött. Somnade som en liten Birdie direkt. Så idag blev det sovmorgon och sov till klockan 13. Nu ska jag se om jag kan fixa ihop en liten frukost / lunch.

Hej kylskåp, gimme some breakfast!

Merry Christmas, Yeah yeah yeah yeah...

Oh yeah, hours of fun…All of this, all of this can be yours...just give me what I want and no-one gets hurt….och Birdie fick det han ville ha och lite till så jag förmodar att jag varit snäll i år. Tomten förstod att det var en rockig jul som gällde för Birdie detta året (ok gubbrockig om man ser till julklapparna men ändå...hahaha)

Temat detta året var att vi äter konstant hela dagen, tittar på Disney, äter mer, dricker glögg, skålar i Baileys, äter ännu mera, väntar, väntar, väntar, väntar, väntar och väntar tålmodigt på tomten. Vid 23-tiden kom tomten. Är helt säker på att Tomten tog vårat hus sist av alla. Det brukar vara så. Men Songbird är van att vänta *tittar och pekar på brorsan Tobbe* hahaha Till slut dök tomten upp i en blinkande tomtemössa. Tomten var förvillande lik min moster. I don´t get it....hahaha

Som sagt så fick Birdie en massa rockiga saker, en planeringsalmanacka med en dödskalle på. Sjukt tuff. Presentkort i rockiga affärer (shopping i mellandagarna med andra ord för Birdies del). U2:s senaste skiva, en live-dvd med Uffe Lundell. 2 konsertbiljetter till nästa år - Bob Dylan och Rod Stewart. Wooohooooo. Så något snällt måste jag ha gjort under år 2006!

Nu är det juldag och det innebär party! Fast vi har inte riktigt bestämt vart vi ska! Alltid detta dilemma. Men det löser sig nog. 
 




Merry Christmas, Yeah yeah yeah yeah...

Allting är klart för Julaftonsfirande!

Songbird sitter och lyssnar på I still haven´t found what I´m looking for med U2...fast jag har hittat alla julklappar nu. Köpte dom sista idag (gör in-da-bag-gesten trots att jag inte vet hur den ser ut hahaha). Som sagt så var Birdie uppe sjukt tidigt och åkte in till stan för att fixa de sista julklapparna. Gick rätt smidigt trots att det var god damn så mycket folk inne i stan.

Efter det så åkte jag hem och somnade i soffan till någon gammal film. Efter en timme, två eller tre (vet inte så noga) så kände jag att någon petade försiktigt på mig. Det var mamma och pappa som sa samtidigt: "Vi viiiiiiiiiiill klä julgranar nu.... " hahahaha Så Birdie hjälpte till att klä våra 2 julgranar. Japp, vi har 2 julgranar inomhus. En på ovanvåningen och en på nedervåningen. Totalt 3 om man räknar den utomhus. Vi är en granälskande familj. hahaha

Därefter fortsatte mam & dad att julpynta och Birdie körde för att hämta brorsan. Tobbe a.k.a Mister-kan-verkligen-inte-hålla-tiden...hahaha Ok, att Birdie är dålig på att passa tider, men Tobbe är verkligen extrem. Oh well...NÅGOT? försenade var vi hemma och genast samlades vi vid nötskålen och knäckte nötter hela kvällen, och nu är det natten mot Julafton och endast Birdie är vaken. Alla andra ligger och sover. Fast Tobbe är nog vaken tror jag. Tror han ligger och kollar på TV. Får undersöka saken lite närmare om en stund. Han kanske kollar film. Utan mig? *Hmpf*

36338-316

Kisse nr 1 busar med julgranskulorna.

36338-317

Mam & Dad har julpyntat så fint framför öppna spisen.

36338-318

Pappa har fixat ett tomtelandskap. Behöver jag säga att han är sjuuuukt stolt?

36338-321

Gran nr 1 är klar.

36338-325

Birdie hämtar hem brorsan.

36338-323

Birdie och Tobbe ställer sig genast vid nötskålen och knäcker nötter hela kvällen.

36338-324

Tobbe funderar på vilken nöt han ska välja.

BirdielovesU2-informatör

Aaaaaaaaaaaah...Hello, hellooooo!

Songbird
såg precis en konsert, U2 - Live from Milano på TV4 plus. Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden till sommaren 2005 så jag kunde få uppleva det en gång till. Det var så fantastiskt och magiskt. Skulle kunna sitta här och skriva om hur mycket jag gillar U2, men jag tror det meddelandet har gått fram rätt så tydligt.
 
Jag är en sådan duktig BirdielovesU2-informatör...hahaha. Birdie ska vara tyst och inte tjata om det. Eller inte....Birdie bara sjönk ihop i soffan och blev en blödig Birdie när With or without you spelades. I love, love, love, love, love that song.

Songbird fixade julklappsinköpen idag. Fast inte allt. Så det blir ett varv in till staden imorgon också med Jocke, en gammal vän som jag inte träffat sedan i somras så det kan bli kul. Fast han är inte så mycket för att shoppa så han kommer nog gå mest omkring och klaga att det är jobbigt att shoppa julklappar. Därefter blir det till att hämta Tobbe, min kära broder. 

Nu ska jag lyssna på lite U2 och bli en Birdie, bloody Birdie....hahaha

"Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you..."

A Dirty Dancing Birdie

Songbird försökte avsluta kvällen med lite film, chips och dip (eller ska jag skriva chirre och dirre? hahaha). Efter lite beslutsångest valde jag att kolla på Crash. Dåligt val för jag somnade efter halva filmen. Inte för att filmen var dålig, utan mer för att Birdie var trött och soffan var skön.

Jag såg att Dirty Dancing 2 fanns bland listan över filmer, (Birdie hyr direkt från teven med några knapptryckningar på fjärrkontrollen....ja, Hi-tech..jag vet...haha). Songbird lovade Sofia och Elin sist jag träffade dom, att jag skulle se Dirty Dancing eftersom de fick en chock när jag berättade att jag aldrig hade sett den filmen. Men det fanns bara Dirty Dancing 2 och 1:an fanns inte så det blev Crash istället. Men oh well...This dance is for you, Sofia och Elin....*Birdie tar några Dirty Danssteg i rummet* Nåååååå....hur var det? Jag var minst lika sexig som Swayze nu...eller? :P

Nu ska jag betala några räkningar, sedan sova. Upp tidigt imorgon och fixa julklappar i staden. Ho ho ho ho.

Crashing into sleep soon...

Julsill är rockigt

36338-315

Well, well, well...titta vad Birdie kunde göra. Min helt egna sill. Som är sjukt god. *stolt* Nu ska jag bara fixa lite julsnaps också.

Att äta sill är rockigt!

Birdie leker kock

Nu ska Songbird gå och hänga med Mamma i köket. Jag ska vara förste provsmakare hade jag tänkt. Birdie ska även leka kock. Tydligen så gjorde jag egen hemlagad sill förra året som blev en hit på julbordet. Så jag har blivit beordrad att göra en exakt likadan inlagd sill.

Kitchen-Birdie

Julgranar är fixade!

Dagen började med telefonskräck. Eller rättare sagt Janne Josefsson-skräck. Ville inte ringa, var rädd för att säga helt fel. Men jag skärpte till mig och ringde. Han varken skällde eller bet mig. Han var snäll fast stressad. Jaja...det fixar sig säkert.

Sedan följde jag med mam & dad till mormor och hälsade på henne. Birdie var duktig och hjälpte henne med att klä in sin altan med granris och ljus. Vi passade även på att ta 2 st julgranar i en skog så nu är julgranarna fixade.

Allt är fixat förutom julklappar. Har inte köpt en enda än. Men det fixar jag imorgon eller på fredag. Frågan är om jag ska köpa dom i Halmstad eller om jag ska ta en liten roadtrip till Göteborg?

Pratade med min brorsa Tobbe i telefon ikväll. Han kommer på lördag. Ska bli sjukt kul att få träffa han. Jaha...nu får jag knappt skriva mer....det ligger 2 tjocka katter här. En i mitt knä som spinner och en halvt på tangentbordet. Den ena katten slår med tassen på mina händer när jag försöker skriva....hahahaha...

Hey kissen...akta Birdies vingar!

I Halmstad

Söta, snälla föräldrar kom till Växjö idag och hämtade hem mig. De sa att de ville hämta mig och ge mig lyxskjuts hem så att jag skulle slippa åka buss, men jag förstod snabbt att det snarare var som så att de ville spendera hela dagen i affärer i downtown Växjö City och handla julklappar. Men det var kul, jag fick chansen att visa dom Växjö då jag faktiskt aldrig har gjort det, och dom gillade det. "Ååååååh...titta Åhlens....ååååååh Indiska.....Åååååhhh....titta....det är ju precis som Halmstad" Mamma var så nöjd. Pappa var inte fullt så nöjd. Fast jag såg nog allt ett litet leende när han närmade sig Claes Ohlsson hahaha.

Väl hemma så bjuds jag på god middag och glögg. Jag inventerade även frysen i jakt på glass. Hittade ägglikörglass, sjukt gott, och inventerade sedan filmutbudet och valde att titta på In her shoes. A lovely day med andra ord.

It´s good to be back at home...

Ready for take-off

Hur trött kan man bli? Jag är expert på att sova vid konstiga tider. Vi vet alla att Birdie kan sittdansa men tydligen kan jag sittsova också hahaha. Somnade när jag satt och lyssnade på musik. Jag satt och sittdansade och plötsligt sittsov jag.

Oh well, Idag har jag varit en liten sad Birdie. Sofie åkte iväg och lämnade campus bakom sig och alla andra lovely människor har också, eller är på väg att lämna och det breaks my heart lite.

Fast jag är också nu på väg att lämna campus, fast bara tillfälligt. Har städat och packat idag så imorgon åker jag hem och firar jul i några veckor. Ska bli så fantastiskt skönt att få komma hem till familjen Songbirds och fira jul.
 
Ready for take-off and Christmas

Granska Birdie?

"Stefan,Ring mig på onsdag denna vecka  (070X/XXXXXX) så kanske vi kan komma överns om en tid efter nyår.. Bästa hälsning Janne Josefsson"

Uh-oh
...Vad har nu Birdie gjort? Ska jag ringa till Janne Josefsson? På onsdag? Sjukt nervös kommer jag ju vara. Tänk om han skickar Uppdrag Granskning på mig. Granska Songbird. Fast jag är inte orolig för en granskning av mig, jag har inget att dölja. Jag är bara en:

Lovely Little Bird

Early Morning

Birdie går och lägger sig sent. Birdie går upp tidigt. Birdie kan inte sova idag av någon anledning.

Rockstar: Supernova

Rockstar: Supernova på TV6. Äntligen ett bra tv-program. I love it och höjer det till skyarna!

Birdie in a rockin´chair watchin´ tv...

Idag är jag en Musicbirdie

Songbird tog en lång sovmorgon och har sovit skönt som en liten Birdie fram tills nu. Ska fixa frukost / lunch / middag nu och sedan ska jag inte göra någonting. Inget viktigt i varje fall. Bara sitta still och lyssna på musik. Känner mig som en musicbirdie idag, fast det är jag iofs hela tiden. Såg nyss på www.last.fm , som registrerar alla låtar jag lyssnar på, att jag har lyssnat på 11.812 låtar sedan 24 april 2006. Det blir 50 låtar om dagen ungefär, är det möjligt? Yeah I guess so...Jag är ju trots allt en Songbird.

Birdie känner sig poisonous och whitesnakeig idag så dagens 2 låtar är:

 "And I know that you´d be here right now,
If I could have let you know somehow,
I guess,
Every rose has it´s thorn..."


"To walk along the lonely street of dreams,
and here I go again on my own,
goin´ down the only road Ive ever known..."

Ont i tummen

Songbird har tillbringat lördagen med en promenad och därefter mumsat hamburgare, som var sjukt goda, och spelat Playstation hos Martin hela kvällen. Birdie är ingen van playstationspelare och har därför nu fått en tv-spelstumme (ont i tummen).

Nu ska jag gå och lägga mig, blunda lite och vila min tumme. Det behövs. Jag är en mycket trött Birdie just nu. Snälla, låt mig få sova riktigt, riktigt, riktigt länge imorgon.

G´Night!

Dagens låt

"...Will I see you tonight
on a downtown train
every night is just the same
you leave me lonely now..."

Elin bär iväg möbler

Birdie gick upp för en liten stund sedan, tittade ut genom fönstret och såg Elin och hennes pappa bära iväg möbler. Fick lust att rusa ut och bära in möblerna igen i Elins lägenhet och säga: please stay! 

Men jag sansade mig, kunde ju inte springa ut halvnaken, bära in Elins möbler och skrika please stay! Vad skulle Elins pappa tro då? hahaha

Partybird

36338-314

I´m On My Way To Stallet...

Förnekelse

Hopeless case of a Birdie in denial

36338-313

Städfågel

Vaknar upp och det känns som hela campus håller på att flyttstäda. Frågan är om inte Birdie också skulle ta och flyttstäda? Städa i varje fall kanske...

Darling you gotta let me know
Should I stay or should I go?
If you say that you are mine
I´ll be here ´til the end of time
So you got to let know
Should I stay or should I go?

Songbirds drömjobb

Songbirds drömjobb

Top 5 jobs!

1. Personlig låtskrivare
2. Personlig Birdie Brandman
3. Personlig väckare
4. Personlig nötlevererare
5. Personlig björnbärsmarmeladlevererare

Bla bla bla nothing

Songbird har simultanförmåga - tvättar och tittar på Scrubs samtidigt (och bloggar). Amazing. Har ett litet announcement  to make: Birdie tar jullov från och med nu.  Förutom 2 föreläsningar på mån och tis, men det är bara min kropp som närvarar där. Ingen själ, inget hjärta, ingenting förutom min kropp. Har iofs en föreläsning på ons också fick jag reda på idag som jag totalt missat, men eftersom det redan är bestämt att jag åker på tisdag så skiter jag i den. Världen rasar nog inte samman för det. Tror jag.

Ja, det var ju ett roligt blogginlägg det här. Har inget vettigt att säga.

Möööh och öhhh!

Oh my, my, my...Hur kul det än var igår så är det inte lika kul nu. Föreläsning och allt sånt. Möööh! Eller...jag behöver bara en liten stund för att vakna och get my shit together så blir allt bra sen.

Been on a party 40 days and nights,
I ain't complain'n that's my job and it suits me right,
I got a sweet soul fever rushin' around my head,
I'm gonna sleep tonight in Birdies bed...och gå på föreläsning sjukt tidigt på morgonen...lalalalala

Ooooh...I´m home!

Ok, Birdie är hemma nu! Har haft sjukt kul i mina mjukisjeansbyxor. Frågan är om jag tycker det är lika kul när jag ska upp på föreläsning om några timmar kl 9?

Birdie är så sugen på mat...geee mig pommes eller vad som helst nu!

Städat och varit allmänt duktig!

Nu har Songbird varit duktig och städat hela lägenheten och allt är så mysigt nu. Jag känner mig som Piff / Puff som går omkring i Musse och Plutos julgran på Julafton. När de går omkring i granen och tittar på allt vackert och klämmer på Plutos nos när de tror att det är en lampa...Birdie gör exakt likadant, går omkring i lägenheten, tittar på allt vackert och myser. Fast jag klämmer inte på några hundnosar...Birdie klämmer istället (fortfarande) på en tandkrämstub för att få ut det sista. Vägrar att köpa en ny förrän precis allt är slut plus att det sjukt jobbigt att gå till ICA bara för att köpa tandkräm!

*Jingle bells, jingle bells..." Oh, Look Puff - a tandkrämstub! Let´s squeeze it!

Birdie har julpyntat

36338-312

Songbird har julpyntat lite i mitt sovrum ikväll. Det blev en liten ljusslinga, en snögubbe, en tomte och en liten röd gris. Plus en väckarklocka och en fjärrkontroll. Såklart.

Ho ho ho and Tally-ho - Merry Christmas to you!

Rädd Birdie

Men god damn fucking hell...Är Songbird helt jävla osynlig eller? Höll på att bli överkörd av en gubbe / tant i en gul liten bil för en liten stund sedan. Det var inte långt ifrån en Birdie med brutna ben, eller kanske ingen Birdie alls i denna världen för en liten stund sedan. Fucking jävla gubbe / tant! Hur svårt är det att bromsa egentligen? Nej, nej...jag måste hem så fort som möjligt och titta på Café Norrköping!

Jag har aldrig varit så nära att bli påkörd av en bil i så hög hastighet. Songbird är rädd och kommer inte lämna min lägenhet mer nu. Ska sitta här och uggla och lyssna på musik. Långt ifrån gamla äckliga gubbar / tanter som inte kan köra bil!

Hjärtat i halsgropen!

Way too early

Ny dag, ny kurs, men det är alldeles för tidigt för mig!

Jag vet att man får ta ifrån det undre lagret, men får man ta en akademisk kvart gånger 20?

Over the hedge

Birdie såg precis filmen Over the hedge. I love, love, love, love it. En sån söt crazy liten ekorre!

- "What is that?"
- "Eeeh..It´s just the sound of our hearts. Can´t you hear? Mmmmwooooooom"

hahahaha...Lovely...nu ska Songbird gå över häcken till Ica och se om jag hittar någon mat. Tacos kanske? Yup, det får det bli!

36338-311

I´m a craaaaaaazy squirrel...

I love to squeezeeeeeeeeee....

Squeeze, squeeze, squeeze, squeezey-squeezey...Songbird fick börja morgonen med att squeeza, klämma, trycka och morra...allt för att få ut det sista som fanns i tandkrämstuben. *Squeeze, morr, grrrrr* hahaha

Oh well, nu ska vi se om jag kan squeeza ut det sista som jag har i kylskåpet och fixa en frukost!

Oh what a beautiful morning...Let´s squeeze it into a beautiful day!

Vända på dygnet var det ja...

Nattfågeln flyger...Songbird är alldeles för pigg för att kunna sova. Jag försökte men det gick inte. Jag är så duktig på att vända på dygn och älskar att vara uppe på natten. Oh well...vi får försöka vända det här to something fun. Varför inte lite U2-disko in my apartment? Sånt går hem hos grannarna...

1-2-3 Let´s rock myself to sleep...Hello, hellooooo


Fuglesang

Men vem är den här Fuglesang?
 
I´m a bird,
you´re a human being,
I fly,
you stay,
Ok?

Hahaha

Lördagspromenaden

36338-310

Songbirds lördagspromenad runt Slottet är avklarad.

Window in the skies

Songbird hörde precis U2:s nya låt Window in the skies och jag blev genast kär i den låten. So that´s the song I´ll be singing today!

36338-309

Oh can’t you see what love has done?
What it’s done to me?

Hi, I´m Birdie - och jag kan inte gå på date...tydligen!

Nääääääääää....vad är  nu detta? Gjorde ett What´s your dating age-quiz. Fick det här resultatet:

"You date like you are 15 years old. You like to be friends first, and chill with your partners. You may not be very experienced in dating, which your prospective lovers catch onto quickly - but they still find it adorable."

Bah - Nu ska Birdie vara tjurig på internet resten av kvällen! Bah again! Fast det stämmer ju, så egentligen kan jag inte vara tjurig hahaha

Så om du har planer på att dejta Birdie, tänk på att jag måste vara tillbaka hemma hos mina föräldrar innan kl 21.00. hahahaha

 
Woooohooooo I´m 15 all over again. hahaha

Tobbe loggade in - amazing

Min brorsa Tobbe loggade precis in på messenger. Det gör han typ 1 gång i månaden. Antingen är det för att låna pengar eller så har han något jätteviktigt att säga. Han ville inte låna pengar denna gången, utan nu hade han något jätteviktigt att säga. Han ville lansera årets jullåt 2006 som han gjort alldeles själv. Let it snow hette den.  Så tydligen är det den låten som ska spelas runt brasan med hela vår släkt samlad denna jul. Birdie som hade tänkt köra Santa Claus is coming to town med Springsteen...

Tjatade lite på han att han skulle skaffa sig en blogg, och kanske gör han det. För och citera han:

"Njaaa kanske...Jag ska look into it..."

Nyduschad

Birdie
är nyduschad och fin. Fråga mig inte varför jag har en handduk runt huvudet, men alla verkar ju ha det, och då ville inte jag vara sämre...hahaha

36338-308

Look at me...I´m so clean & freeesh

Bloggtorka

Birdie har inget vettigt att skriva. Jag har bloggtorka. Inget roligt eller spännande har hänt idag. Gick och la mig kl 00.00 igår och gick upp 12.30. Sovit i över 12 timmar alltså. Det var duktigt av mig. Tror jag. Jag drömde inte heller något, inget som jag kommer ihåg i varje fall. Hade fjädrar i håret när jag vaknade. Tror att någon av mina kuddar läcker fjädrar. 

Käkade lunch, spaghetti med köttfärssås och en maaaaassa vitlök...mest bara för att det snackats så mycket om vitlök så kände jag att nu skulle jag skoja till det och pressa i en massa vitlök. Det blev kanske lite för mycket för mina känsliga smaklökar. Men det gick att äta i varje fall. 

Nu ska jag duscha. Har inte hunnit med det än idag, för jag har ju varit så upptagen hela dagen. Eller kanske inte. Lat bara? Ja! 

 

Run to the shower, run for your life Birdie...


Allmänt blaha blaha

Seminariet är avklarat (hurra) och nu är Songbird ledig i 4 dagar. Fantastiskt så lovely. Fast jag vet inte riktigt var jag är någonstans nu. Är jag i Växjö eller befinner jag mig hos Bröderna Olsson i Stockholm och mumsar vitlök? Det sägs att jag har varit i vitlöksbaren (det finns t om bild och ljudbevis), fast jag är ganska säker på att jag är i Växjö. Eller? Jag är förvirrad! hahaha

Jaha, vad ska jag göra nu då? Ledig och har inget att göra. Sova kanske? Det har jag inte fått göra på sjukt länge. En liten tripp till ICA får det nog också bli. Birde behöver något att nam-nama på. Är sjukt hungrig. Plugga också kanske? Nej, jag hungrar inte efter kunskap, jag hungrar efter mat. hahaha

Idag är det one-hitwondersdagen så dagens låt är:

4 non blondes - What´s up

Nightbirdie

Hur duktig kan man inte vara på att vända på dygnet? Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. För övrigt vill jag också dricka vitlök och sittdansa i riksdagen. *Hmpf* hahaha


Spaghetti och Mr Adaktussons frisyr

Kan Songbirds middag bli klar idag eller? Birdie är sjukt hungrig. För de nyfikna kan jag berätta att det blir spaghetti, hemlagad köttfärssås, broccoli och lite fetaost. Igen. Har hamnat i en spaghetti -och köttfärssåsperiod.

Hade ju varit perfekt om Prison Break kunde börja kl 20.45 så jag kunde tima min middag till det. Men så blir det inte...nu får jag väl äta och titta på Lars Adaktusson frisyr istället...fast det kanske inte är fy skam!

han har ett mäktigt hår
han håller det i styr
samma år från år
lars adaktussons frisyr

han läser telegram
om krig och folk som flyr
ändå tänker man...
på lars adaktussons frisyr

den är heltät, den är helslät
han sover nog med hårnät
den är halvlång- har han locktång
och detta är en rocksång
om en viktig sak som är helt obskyr
adaktussons frisyr

som en hätta - som en spätta
vi kan inte se oss mätta
den fyller - hela rutan
den går inte leva utan
så stäm nu upp i vår overtyr
till adaktussons frisyr

som ett halmtak- eller tegel
med luggen som ett segel
som en bälta - en rotvälta
han behöver inte tälta
och den man som vi bugar för..är
lars adaktussons frisör



Senaste nytt

Songbird fick precis reda på spännande färska nyheter från andra sidan Atlanten om Bruce Springsteen. Har tipsat Aftonbladet om nyheten så nu håller jag mina tummar och tår att de nappar på tipset och ger mig lite tipspengar! En annan spännande nyhet är att jag ska ta tag i en äcklig diskhög nu. Spännande!
 

Shake that (gl)-ass...


Snooziebirdie

Jag är en snooziebirdie. Idag var en typisk fan-va-gosig-min-säng-var-idag-då-nu-vill-jag-sova-sjukt-länge-till-i-sängen så jag snoozade väckarklockan minst 10 gånger idag. Jag är en expert på att snooza och nu är jag försenad.

SnoozZzZzZzZzZzZie....

Avskedsfesten

Songbird var på avskedsfest igår. Fantastiskt roligt! En gång till? I wanna do it all over again...Tack alla för att Birdie fick komma!

Oh where, oh where, can my babies be?
The International office took them away from me...

So write another ballad, Mix it on a Wednesday

Det vankas kycklingvingefest-med-öl-och-sedan-karaoke-på-Stallet-kväll för Birdie ikväll.

...Because I'm scum, Växjö...I'm your son and I come undone...

Dreamin´ Birdie

Sitter i bibblan och knappar på Sofias dator, hoppar häck och river ner hindren samtidigt som Liv skäller på mig, Sofie säger till mig att hon har mat för två...

Går det drömma mer crazy?