Diamantkalsonger to me please...

Songbird snokade runt på nätet och hittade en BH gjord av juveler och diamanter. Värd 12,5 miljoner dollar. Sexigt! Nu väntar jag bara på att Mr Mouawad ska designa ett par kalsonger av vassa diamanter. Det är ju precis vad en man längtar efter. Något vasst som skaver...men vill man vara fin får man lida pin.

Så nu har jag kommit på en julklapp jag kan önska mig - 1 par diamantkalsonger. Songbird kommer vara så fin, so shiny och fine! hahaha

36338-307

http://www.mouawad.com/

Nu är det helg

Äntligen färdig! Songbird lämnade in rapporten för en liten stund sedan till Eva. Så nu är det helg för Birdies del! Hur ska jag spendera denna helgen? Börja med att sova en liten stund i soffan kanske...

Hello, hellooo helg...

Tvätt bla bla bla

Nu blev tvättstugan äntligen ledig så nu tvättar Birdie. Dags att vända på dygnet igen alltså.


Birdie hälsar på sig själv i framtiden

36338-306

AMF Pension -  hälsa på dig själv i framtiden. Ok, jag vill träffa mig själv....

Nej men såååå söööööööt Birdie kommer vara när han är typ 60 år gammal. Gammal fast ändå med en ungdomlig touch. hahahahaha Eller nä usch...så ska jag fan inte se ut....hahahaha

Från soptipp till paradise

Sådär, nu har Songbird förvandlat sin lägenhet från en soptipp till ett paradise. Mucho duktigt av mig. Så nu ska jag belöna mig själv med middag och tv. Spaghetti, köttfärssås och broccoli får det bli och förmodligen Bonde söker fru på tv.

36338-30436338-305
Så här glad var Birdie när han insåg att det fanns jättemycket disk att diska!

Ge mig Bruce!

36338-303
Songbird älskar denna bilden. Jag vet att det inte var längesedan Bruce var i Sverige, men kom hit igen snart. Nu. Birdie har konsertabstinens. Ge mig Springsteen med E-street band på Ullevi sommaren -07 and you´ll see one happy bird!

Dancin' in a sky filled with light
May I feel your arms around me
May I feel your blood mix with mine
A dream of life comes to me
Like a catfish dancin' on the end of the line

Vill sova vidare...

Well my goodness gracious let me tell you the news, Birdie är uppe tidigt för att plugga och göra färdigt det där j-la fältarbetet!

My name is Bird, Songbird!

Songbird såg James Bond - Casino Royale idag och Birdie är inte imponerad.Jag kan knappt ge filmen godkänt. Den får max 2 songbirds av 5 möjliga. Vet inte riktigt varför jag inte gillade filmen, men det var not my kind of movie. Kvällen avslutades med en sväng inne på Stallet. Very nice indeed.

My name is Bird, Songbird!


VRIS - växters rätt i samhället

Det verkar som att Songbird ska på bio ikväll och efter det en liten, liten, liten utgång på Stallet.

För övrigt såg denna blomman idag nere vid Blomsterlandet. Sophora little baby! Hur kan man döpa en blomma till ett sådant namn...det är ju....ja...växtmobbning! Birdie ska anmäla blomsterlandet till....VRIS - växters rätt i samhället.

36338-302

We´re too young to be getting old

Well, Songbird kanske inte är världens bästa student med och plugga och så, men god damn, skriva birthdaysongs och vara en rockin´ Songbird, det kan jag! hahaha

36338-301

Happy Birthday girl!

Sofie - du vackra, roliga, söta, snälla, coola människa - Idag är det din dag så idag är allt på golvet ditt...hahaha ;)

ETT STORT GRATTIS från Birdie. Jag har en liten, liten, liten present till dig. Skulle kunna lägga ut presenten här på bloggen men vågar inte riktigt, så jag ger den till dig next time you are around.

Here comes a Birdie, here comes a fireman
got a song to sing and a cake to bake
and a girl to wake...

En ändring...

Det blir visst party istället...

När guldet blev till sand och chokladbirdie blev till partybird!


Chokladbirdie

Songbird var precis uppe en sväng på ICA och köpte choklad. Precis vad en trött Birdie behövde, lite luft och choklad. Det var snack om utgång men Birdie står nog över...det blir nog en gammal film och mumsning av choklad istället för min del och det är inte fy skam.

Now life's like a box of chocolates...

There's a fylletrain a-comin'

People get ready
There's a fylletrain a-comin'
You don't need no alcohol you just get on board
All you need is faith
To hear the diesel comin'
Don't need no ticket you just thank the Bird

People get ready
Train to Stallet
Picking up passengers from coast to coast
Faith is key
Open the doors and board them
There's hope for all among the love the most...

People get ready, ´cause Birdie is ready for sure!

Wonderwallkamera

Men....innan jag ska hem, får jag fotografera?

Ahh mm mm God Morgon

Birdie är fortfarande invirad i ett täcke framför teven...I need to get my shit together och det nu. Dusch och påklädning och sedan till ICA för hitta lite...hrmmmm..frukost.

What a beautiful morning it is...I think!

Partybird

36338-300

Ok, I surrender...The girls know how to party. Tack för en skitkul kväll! I loved it!

Katt åt Birdie, blev Bono

En tomte vaktar ett örhänge i mitt fönster

36338-299

JagärbittermenjagälskarETegentligen-inlägget

36338-299

Nej, Songbird tycker inte att ET är en äcklig rymdvarelse. Birdie är bara lite bitter. Det hela bottnar i att när jag och min brorsa var små så fick han en supercool  ET-nallebjörn, och jag fick bara en helt vanlig nallebjörn. Avundsjukan var stor och jag fick inte ens låna Tobbes  ET. Men det ska bli ändring på det nu, mailade precis iväg ett mail till mina föräldrar där jag skrev att jag ville ha en ET-nallebjörn  i julklapp.
 
Vad jag ska köpa för något till Tobbe i julklapp? En helt vanlig nallebjörn...muahahahahaha

I love you ET, I really do...

Svar

Oj, vilken respons på min tävling. Helt överväldigande. *Hmpf*

Rätt svar var 38 st.

Birdietävling

Här kommer en Birdietävling! Titta på denna videon och räkna kändisarna. Fint första pris väntar den som gissar rätt först! Alla får pris som deltar i tävlingen. Svar lämnas i kommentarer.


1:a pris:
En birdie-kram
Övrigt pris: Tröstkram

Me phooone home, me eat Reeses Pieceeeeees...

36338-297

Songbird hörde att det sägs att produktplaceringar är en framtidsbransch och menar att produktplaceringar kan vara bättre än traditionell reklam. Som exempel nämner man godiset Reeses Pieces som var ET:s favoritgodis. Försäljningen ökade med 80 % efter filmen.

I don´t get it, hur tänker människor? Hade jag sett en brun, äcklig rymdvarelse äta jordnötschokladgodis så hade jag verkligen INTE köpt något Reeses Pieces. Men jag är väl konstig som tänker så, de flesta tänker väl så här:

- "Nämen titta älskling, där står en rymdvarelse och äter godis. Det var som fan. Ska vi fråga han vad det är för godis?"

 "Duuu..ursäkta, vad heter godiset? Det ser sjukt gott ut!"

- "Meee phoneee homeee, me eat Reeses Pieceeeees..."

- "Ahhh, tackar.....vad säger du älskling? Ska vi gå till pressbyrån och köpa lite Reeses Pieces och gå och mysa i soffan?"

- "Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, det gör vi...."

Hmmm...ja, det blev ju normalt det här blogginlägget....hahahaha

Ring och vinn

36338-296

Ring och vinn...

Snart 1 år so keep on rockin' and bloggin´

Såg precis att den 26 nov 2005 så skapade Birdie sin blogg. Så den fyller 1 år snart. Här finns alltså mina samlade tankar och erfarenheter under ett helt års tid. That´s crazy men ganska kul!

Keep on rockin' and bloggin´in the free world...Birdie sure will!


Tamditam...

Hur patetisk är inte Birdie? Kom på för en halvtimme sedan att det är lördag och att jag vill ut. Så nu sitter jag här i min ensamhet och dricker vin och känner mig fin.

Oh well, between my drinking and whoring så ska jag minsann ta och skriva en sång nu...
Kan Springsteen så kan Birdie!

Hålla tassen

36338-295

Birdie tar kattvaktsjobbet på största allvar och håller kattens tass tills hon somnar sött.

Jultomten år 2006 heter Bruce

HO-HO-HO-HO-HO...julen är räddad och tomten heter Bruce Springsteen hahaha
 
SVT har beslutat sig för att sända Bruce Springsteen: The Seeger Session som spelades in den 9 maj 2006 av BBC i St Lukes Church i London. Programmet visas den 25 dec kl 22.30. Det börjar bli tradition av svensk television att sända något med Bruce runt jul. That´s very nice Birdie say!

Klicka här för ett smakprov!

36338-294

Om det är någon som kan ta mig tillbaka till Globen den 30 okt 2006 - please do so!

Lovely morning

Att vakna till 2 avsnitt av Scrubs på en lördagsförmiddag är oh so lovely. Dr Elliot Reid får gärna bota min onda hals idag.
36338-293


Allt på golvet är mitt!

Man kan inte annat än älska Frostbiten...Nu har jag sett denna filmen 3 gånger. Please ge mig en talande hund i julklapp! hahaha

36338-293

"Nä nä...allt på golvet är mitt!"

"Jaaaa då säger vi sååå...Tjingeling!"

5 little songs

Songbird har upptäckt Lucinda Williams ikväll. A lovely singer / songwriter. Här är 5 bra låtar av henne:

Atonement

Bleeding Fingers

Essence
Fruits Of My Labour

Those Three Days

36338-291
You've got a sense of humor
You're a mystery
I heard a rumor
You're making history

(Bleeding fingers)

Mjölk och laxmousse

Songbird är som sagt kattvakt nu under helgen och fick kattmat av kattens ägarinna. Det var en gul äcklig burk Friskies som inte luktar gott och som innehåller en massa äcklig gelé och gamla köttbitar. Är man hos Birdie så är det lyx och god mat som gäller. Så Birdie gick ner till Willys och letade upp något mer festligt. Det blev en burk Sheba med laxmousse och ett glas mjölk. Är det fredag så är det...hahaha

36338-290

C´mon Kisse, dinner is served...laxmousse och mjölk it is!

Fever - Go Away!

Nooo, I can feel it coming...go away!

Songbird
har lite ont i halsen och börjar få lite feber. Känns som jag börjar bli lite sjuk. Men jag gör allt för att förhindra det, och vi vet ju alla hur man gör för att förhindra det. Det stavas g-l-a-s-s och f-i-l-m ikväll. Wooohooo. Frågan är bara vilken film jag ska se?

Brandmannen var en katt

Mieeeeoooooooooooooooooo, mieeeeooooooooooooo, miiiieeeoooo...Så lät det kl 06.00 i Birdies öra. Trodde först att det brann hos någon på campus och brandbilar var på väg. Men det vara bara en katt som tvunget ville att jag skulle upp och fixa mat.

Verkar vara en morgonpigg katt det där...*Hmpf*

Songbird har en tillfällig flickvän

Songbird har fått sig en flickvän. En tillfällig flickvän över helgen. Hon heter Doris och ligger i mitt knä och spinner. Hon är så snäll och fin, men jag är lite rädd ändå. Jag är ju en Birdie och hon är en katt och det är ingen bra kombination. Doris kanske äter upp alla mina Songbird-feathers. Men det är bara över helgen och det kan ju vara en bra merit att skriva i mitt CV: Kattvakt 20061116 - 20061119.

36338-289

Ser ni lösa fjädrar yra omkring på campus, då har något förfärligt hänt, please call 112 then...

Snygg tavla

36338-288

Songbird var inne och snokade på
http://www.vebeart.se och hittade denna tavlan. Så snygg och cool. Jag vill ha den! Jag ska ha den!

Baby, we were born to run...

Loving crackers and U2

Songbird har inget att göra. Birdie är uttråkad. Eller helt uttråkad är jag inte..Songbird har tänt levande ljus, satt på en U2-livedvd, och mumsar i mig Ballerinakex med len och krämig Ballerinanougat som det står på förpackningen.

Hmm..vad står det mer på förpackningen? De kommer från Göteborgkex och innehåller nu +25 % mer nougat.

Så nu vet ni hur en spännande dag i Songbirds liv ser ut. Det är U2, levande ljus, och kex som gäller för mig.

Alright, C´mon, Give Birdie a cracker, and I´ll crack a smile for you...

Hemma igen

Songbird är hemma efter Stockholmsresan och det är så skönt att vara hemma igen. Resan kan väl sammanfattas som:

Birdie var uppe i 36 timmar i sträck första dagen (om man bortser från en powernap på 2 timmar), och blev full och jättetrött efter en halv öl.

Sovit i en cell. Ett gammalt fängelse som var omgjort till ett hotell. Birdie fick cellskräck.

Var bussunderhållare á la gapig och skrikig. Halva bussen hatade mig, och andra halvan älskade mig.

Studiebesöken var väl sådär intressanta.

This is kind of early

Aaaahh oooh...Birdie är uppe så tidigt. Lite för tidigt för min smak...eller snarare mycket för tidigt för min smak...oh well...studiebesök i Sthlm står på schemat.
 
Det kan nog bli lite kul. Ska vara där i 2 dagar och besöka lite olika företag och ställa smarta frågor. Fast jag vet inte om jag ställer så smarta frågor när jag är trött...för vi har en liten övertrött Birdie framför datorn just nu...

Oh well, lite Pearl Jam - Yellow Ledbetter, (som för övrigt är morgonens låt), i mina öron och björnbärsmarmelad i magen och I´m ready to go...hahahaha Songbird är tillbaka på onsdag och tur är väl det, för borta bra men hemma bäst. För det sägs ju att vi är rockiga kossor som äter gräs på stallet...hahaha och Stallet är mitt hem. Take me back there...I loved every minute of it! Moooooooo!

Alcohol - Moooooooooooooooooooo...

Drugs - Määäääääää...

Alcodrugs - Mooomäääämmmaaaaamoooooooooooooo...

Moooooo that body girl.....mooooo!

hahahaha....Birdie trött? Nä nä...inte alls!


Så vackert och så...rock!

36338-287

Hahaha...Birdie älskar detta kortet. Så vackert och så...rock!

Birdie är full!

Ok, full som en kastrull...absolut! Birdie var sist ut på Stallet igår, och först in idag till fotbollen. Lite fotboll, lite snacks, och mycket öl! Så nu är Birdie jättefull och klockan är inte ens 18. Hurra, Hurra...hahaha


Kastrullfull

Full like a kastrull


Em fyller år

Ah mm mm...Emelie fyller år idag den 10 nov. Så detta inlägget tillägnas dig, du coola, söta, fantastiska, roliga Em - Ah mm mm!
 
Ett stort grattis från Birdie (och DiMera! haha) 

Birdie kan både diska och sjunga samtidigt

Idag har Songbird varit jätteproduktiv. Efter min promenad satte jag igång en live-dvd med U2.

36338-285

Samtidigt som Bono sjöng i vardagsrummet så var Birdie i köket och diskade...fast det blev mest sjungande i diskborsten om sanningen ska fram...

36338-286

The sink is full of fishes, Cos she's got dirty dishes on the brain...

Walk the line...eh..lake

Nu har Birdie varit riktigt duktig och gått ett varv runt sjön.

36338-28136338-282

36338-28336338-284

With a sweet thing sippin' on a blueberry wine
Black bird slippin' in a sky of blue...


Nya forskningsresultat

Nu har man äntligen lyckats lösa kvinnans tankegång! Här illustreras denna i ett starkt förenklat schema:

36338-280

Birdie höstmyser

36338-278

36338-279

Ute är det mörkt och kallt, men hemma hos Birdie är det ljust och varmt!

Lite ljus tack!

Songbird har sovit bort hela eftermiddagen idag. Fast lite duktig har jag varit, gick upp tidigt och var i skolan och förberede inför studieresan. Men när jag kom hem så lockade soffan mer än någonsin, så nu är jag en nyvaken Birdie.

Jag hatar att det blir mörkt ute så tidigt så för att fixa detta ska jag fixa ljus...LET THERE BE LIIIIIIIIGHT! Ska upp till ICA och köpa sjukt många värmeljus och tända i min lägenhet....så ser ni något som brinner och det luktar kyckling....så är det bara Songbird som höstmyser...hahaha

Let me say it one more time...LET THERE BE LIIIIIIIGHT!


Brittan on her own!

Hurra, hurra...Britney har lämnat Herr Federline! Bra gjort, jag gillade aldrig honom!

Katten rev sönder 1 miljon kr!

36338-275

Idag köpte jag en trisslott och skrapade den...och se...jag vann 1 miljon...Hurra, hurra vad glad jag blev...

36338-276

Mitt glädjevrål hördes ända till Halmstad och väckte katten Nisse och han blev förbannad och tog första bästa tåget till Växjö...

36338-277

...och rev sönder trisslotten med sina vassa tassar och sa: "Shut Up Birdie, I´m trying to sleep!"

Filmtips

Songbird såg filmen Walk the line för några dagar sedan och har ni inte sett den så se den! Birdie ger filmen 4 Songbirds av 5 möjliga. I liked it alot!

36338-274

Do you wanna walk the Birdieline with me?

Goody-goody

I packed my bags and headed straight into the 30-storm...men nu är den över och alright, I´m back. Good! It´s all good!

Birdie sitter och lyssnar på musik - Good

Birdie mumsar på wasabi-jordnötter - Good

Birdie väntar på att tvätten ska bli klar - Good

Birdie ska få sova i sin alldeles egna säng inatt - Good

-----------
Update: Njaaa...så fucking gott var det inte med wasabi-jordnötterna. Fick precis en wasabichock i näsan, vet inte vad det beror på om jag åt för många wasabi-jordnötter eller något. Men hela min näsa ville explodera. Hela campus kunde ha blivit täckt med snor och wasabi om jag hade nyst, men det blev aldrig någon nysning...bara ett skrik "Aaaaaahhhhh...my noooooooooose is on fiiiiiiiiiire"....hahahaha

Grattis Elin

Birdie tittar in här och kollar läget. Kan meddela att jag har det sjukt så fantastiskt bra där jag befinner mig. Men nog om mig nu. Detta inlägget tillägnas Eylen för idag den 4:e nov fyller hon nämligen år. Tror jag. Piiiinsamt om jag har fel nu...men jag tror jag har rätt.

Eylen, du coola, fantastiska, snälla, fina, duktiga människa - ETT STORT GRATTIS FRÅN MIG!

Hoppas du har en underbar dag!

=)

Birdie rymmer

Songbird tar time-out och rymmer från Växjö till hemlig ort for a little while. Men jag kommer tillbaka snart. Jag lovar!

And oh yeah...This is for you girl så du inte deppar ihop totalt haha ;)

36338-273

Packing up my bags maybe heading south...to my hometown!

The Boss made the Globe glow

Eeeh..Hej? Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva...men låt mig säga som så här: När The Boss dansar fram mot en, spelar på gitarren, spricker upp i ett leende, pekar mot en och säger: Yeeeah...då jävlar känner man sig levande!

Songbird
är tillbaka och mållös efter en helt fantastisk och underbar konsert med Bruce Springsteen, och som vanligt är man återigen en ny...förändrad...förbättrad man. Igen.

Jag har sett Bruce ett otal gånger och jag måste säga att denna kommer gå till en av de bästa konserter jag någonsin har sett. Det var helt otroligt, så glad han var, sån spelglädje, sån entuasism, sån energi...helt magiskt var det!

Redan från första tonen hade man gåshud. Songbird ryser fortfarande 48 timmar senare när jag lyssnar på skivan. Springsteen körde igång med en fantastisk Atlantic City som rockade igång hela Globen. Därefter fortsatte det så, det var verkligen grymt och sjukt bra.  Bruce och hans band bjöd på sig själva så mycket de bara kunde, Bruce dansade, skrek, hoppade, "paddlade" sig fram med gitarren..haha...Spelglädjen och entusiasmen gick inte att ta miste på, och den smittade verkligen av sig på Birdie

När jag hörde att han började spela Further On (Up the road) visste min glädje längre inga gränser. Då var jag helt överlycklig och trodde inte att det skulle bli så mycket bättre än så. Men så överraskar han mig igen och kör den bästa omarbetade versionen av The River jag någonsin har hört. Det var inte långt ifrån Birdie-tårar på min kind. Alla i Globen håller upp sina mobiltelefoner som lyser och hela Globen ser ut som en gigantisk julgran. Så mäktigt och vackert!

Jag skulle kunna skriva om hur fantastiska alla låtarna var men jag tror ni fattar hur bra det var nu. Det var en magisk kväll som jag önskade att den aldrig skulle ta slut!

36338-267


Well now this little light of mine, yeah I'm gonna let it shine...