Mitt livs första affärslunchmöte...

Idag var birdie på sitt livs första seriösa affärslunchmöte. Sjukt spännande och jag hade krav på mig att visa vad jag hade för visioner. Birdie klarade av det alldeles utmärkt och lyckades imponera. Bra början på arbetslivet alltså. Klappar mig själv på ena vingen. Egentligen har jag inte officiellt börjat jobba än men det är ändå många möten hit och dit som jag ska närvara vid. Har t om lyckats köpa en stor kalender som jag skriver in allt i. Kan nog vara den största och den mest seriösa kalendern jag haft. Och den finaste såklart.

Det största problemet birdie har just nu är att jag fick veta idag att de officiella arbetstiderna är 08.00 till 16.30. Klockan 08.00 sharp ska jag vara på kontoret. Hur ska jag lyckas med det? Jag måste alltså gå upp kl 07 för att hinna duscha och äta frukost och allt det där. Birdie som är en nattfågel för det mesta.

I´m gonna be a twenty-four-seven-wide-awake-bird...

Birdies hjärta smälter



Why don´t you wrap yourself around me...

Sjukt söt hund

Har ni sett den sjukt söta hunden i Alvedon-reklamen? En vit stor vovve som skyddar en liten vovve i regnet...det var nog kärlek vid första ögonkastet när jag såg den hunden...

För övrigt ska jag nog snart gå in till staden och köpa en almanacka. Arbetslivet börjar närma sig och redan nu börjar det komma en massa möten som jag ska närvara vid. Det funkar inte att skriva upp det på små lappar som sedan försvinner...så en ny almanacka till birdie står på shoppinglistan idag.

För övrigt jobbar jag ikväll på Stallet igen. Birdie jobbar hårt men det är sjukt roligt!

It takes a tough birdie
To get the job done...


Scared bird

Vad har hänt med huset som birdie bor i? Lysrörslampan i hissen blinkar hela tiden. Släckt i 5 sekunder, blink, tänt i 2 sekunder, släckt i 5 sekunder, blink, och så vidare...och så åker man förbi första våningen som är helt nedsläckt, verkar inte finnas någon lampa som fungerar där. Är lätt den mest scary hissen ever just nu...och åker man i hissen kl 04.30 på natten efter att ha jobbat på Stallet en natt, där man satt ensam i en timme och räknade pengar och alla knirrande och knarrande ljud och de spökhistorier man hört, är det inte så konstigt att birdie var lite lätt nervös och rädd för att gå hem och åka i den skrämmande hissen. Men så fort jag satte mina tassar innanför dörren till mitt hem så var det så sjukt skönt att vara hemma. Hemma i min soffa och säng är birdie i tryggt förvar. I love my birdnest!

Ska alldeles strax sova...min säng ser sjukt inbjudande ut. Ska bara lyssna på en låt till och varva ner några hekto.

God natt!

Jag fick jobbet...

Helt sjukt. För en liten stund fick jag veta att jag fick jobbet som jag sökte. Lilla jag som VD för ett företag med 30 anställda. Hur gick det till egentligen? Jag har inte riktigt fattat det än, tror det kommer ta ett tag. Just nu sitter jag i soffan och skakar som en nyfödd fågel...

Jag är så otroligt fucking hell glad. Så glad att jag vet inte vad jag ska göra. Det här blev bästa alla hjärtans dag-dagen hittills.


Liverapport från Birdie

Här kommer en liverapport från birdie. Jag sitter på Stallet och det är polissittning här just nu. Som i vanlig ordning spelas det oerhört mycket schlager á la Carola och Linda Bengtzing. Har fortfarande inte fattat varför just poliser har en sådan förkärlek till schlager. Kanske något att skriva om i framtida C-uppsats? Men jag lider inte alltför mycket av all schlager. Just nu sitter jag på kontoret och lyssnar på P3 Rockster. Det spelas faktiskt en sjukt bra låt här just nu. Type O Negative - September Sun. Nu ska jag gå upp och gå ett varv och kolla så alla poliser håller sig i skinnet. Ikväll är det jag som är polis. Typ.

Birdie the policeofficer.

Me Heart Hertz

And birdie is back in Växjö...vaknade med ett ryck i fredags och insåg att jag hade försovit mig. Var meningen att jag skulle åka hem till mina föräldrar för att fira min mammas och min brorsas födelsedag. Men jag blev glad att jag försov mig för jag blev tvungen att hyra en bil och det gjorde att jag slapp åka den sjuuukt tråkiga bussresan. Istället blev det happy bilkörning med musik på hög volym. Det gillar birdie.

Så helgen tillbringades hemma hos föräldrarna med hela familjen samlad. Very nice indeed och mycket god mat och dryck. Nu ska jag alldeles strax lämna tillbaka hyrbilen...det tar emot lite för det är sjukt roligt att ha bil!

För övrigt så sitter jag som på nålar och väntar på ett telefonsamtal så jag vet hur det blir...

Good morning

"Is that a llama with a hammer?" Hahaha Birdie jobbade igår så jag tog en liten sovmorgon idag. När jag vaknade så var jag sjukt filmsugen. Så jag kollade på Evan Almighty. Jag tyckte den var sjukt rolig och alla sööööta djuren i filmen fick mig att vilja åka till Afrika i en vecka eller två. Jag vill se lejon, tigrar och giraffer på savannen...


image587

Hade jag inte varit en ekorre så hade jag nog velat vara en tiger, lejon eller en tvättbjörn.
Så sjukt fucking hell söta!!

Intervjun gick bra =)

Birdie var på en arbetsintervju igår och jag tyckte den gick riktigt sjukt bra. Jag är lite stolt över mig själv över att ha kommit så långt. Om ca två veckor vet vi om jag ska lägga mina studier lite åt sidan och börja jobba eller inte...sjukt spännande är det!

För  övrigt jobbade jag igår och jobbar även ikväll. Om ni av någon anledning sitter och funderar någon dag typ så här: "Undrar vad birdie gör just nu?" så är nog svaret "han jobbar förmodligen..." Men jag tycker det är sjukt roligt att jobba nuförtiden. I´m a hard workin´bird these days...

Ikväll är det en privat fest på Stallet. Bara en massa hip-hop och break-dance och shit och gud vet vad....birdie säger:

Stackars mina små gubbrock-öron....ska lyssna på Springsteen fram tlls jag börjar jobba!