Joooo...väcka tigern




- "Neeeej Matilda - Banka inte på glaset!!!"

- "Joooo....väcka tigern...."

Birdie
har varit på Kolmården och chillat med djuren. Sjukt roligt när jag var och kollade på tigrarna...en liten unge springer fram och börjar banka på glaset och hennes pappa med stor skräck i rösten säger åt henne att sluta banka på glaset...haha Hennes pappa var så livrädd...sjukt roligt! Hon ville ju bara väcka tigern...haha

Jag blev så sjukt sugen på att lägga mig i skuggan och lata mig bland djuren. Det såg så sjukt mysigt ut. Björnarna var nog min favorit. De var så sjukt coola.








Hej

Fuck vad jag är dålig på att blogga. Men nu blir det ändring. Det blir minst en uppdatering per dag från och med nu.

Springsteen in my heart

"Heej Göööteboorg, hur mår ni?"



Well, well...Birdie håller på att landa efter att ha varit bland Springsteen-molnen drygt en vecka nu. Var på Springsteens konserter förra fredagen och lördagen och...ja, vad säger man? Jag har inga ord för det. Det var så sjukt jävla bra. Det kan ha varit det bästa jag någonsin har sett.

På fredagen såg jag konserten tillsammans med min mamma och jag sa till henne tidigare under dagen om Bruce kör låten Born in the USA skulle jag bli så lycklig men att chansen att han skulle köra den låten var minimal - Bruce går på scenen - säger "Heej Göööteboorg, hur mår ni?" och börjar spela Born in the USA...så sjukt fantastiskt. Jag hade ett stort leende och tårar i ögonen och just då visste jag att den här natten skulle bli god damn så speciell. Och det blev den.

Lördagens konsert gick jag ensam och köade i drygt 9 timmar för att få en plats längst fram, och om fredagens konsert var helt fantastisk så var lördagen helt fucking sjukt stålande helt underbar. Jag saknar ord. Det enda jag vet är att jag vill tillbaka. Jag är som mest lycklig när jag är på Ullevi i Göteborg tillsammans med Springsteen. Som mest lycklig då. Se videoklippen nedan och le ikapp med mig.




Love

Romansen rullar vidare. Med blossande kinder och utsträckta armar. Kärlekshistorien mellan Bruce Springsteen och Ullevipubliken har pågått i 23 år.

Semester

Birdie är tillbaka i Växjö och har numera semester sedan i måndags. 6 veckors semester. Måndagen gick bra, då lyckades jag hålla mig helt borta från jobbet och jobbade inte ens en halvtimme. Idag gick det sämre...jag jobbade på min lediga dag...fast det var helt frivilligt från min sida. Hade ändå inget bättre för mig. Snickrade lite på Stallet till tonerna av Springsteen. Soft uppladdning inför helgens konserter.