En liten uppdatering om min dag...

Det var egentligen min lediga kväll ikväll men jag jobbar ikväll. Får hoppa in för någon som inte kunde. Men jag gör det så gärna. Hade ändå inget särskilt planerat ikväll och jag älskar att jobba. I Guess I´m a workin hard-birdie.

Så just nu lagar jag middag innan det är dags att bege sig iväg. Till middag blir det vårrullar, tzatziki och lite slicad purjolök. Får hoppas det blir gott. Det låter gott i varje fall.

En liten powernap efter middagen hade inte skadat för jag var ju faktiskt uppe sjukt tidigt idag...ja så får det bli! =)

Victory

Yay...Bed - Birdie 0-1...VICTORY! Lyckades släpa mig upp ur sängen nyss. Hurra, vilken duktig bird jag är. Detta innebär att jag kan gå på föreläsningen idag.

Hurra, hurra vad roligt. Typ. haha.

A new toy for birdie

Birdie har idag införskaffat sig en ny leksak...en bärbar dator och jag älskar den. Jag kan sitta och surfa överallt. Helt fucking jävla underbart är det. Inatt innan jag somnar ska jag prova att kolla på en film på datorn i sängen. Frågan är vilken film? Funderar lite på att se American Gangster. Ja, så får det bli. Den är säkert jättebra.

Men först ska jag nu försöka lära mig programmet Adobe InDesign. Ska försöka fixa ihop personalkort till personalen på Stallet. Sjukt avancerade saker det här tydligen. Satt en timme med det tidigare idag och fattade typ nada. Men jag tror att  jag är en lösning på problemet på spåren.

Måste döpa min nya bärbara dator. Någon som har ett bra namnförslag? =)

Good bird...

Good bird, goooood birdie...fick precis veta för en liten stund sedan att jag är kallad till en arbetsintervju på fredag. Känns fantastiskt så fucking hell roligt!!

Goody birdie smilin´ and flyin´ high in the sky...

Bad bird...

bad bird, baaaad bird....gick jag upp kl 07.00 och fixade seminariet? Såklart inte...men jag skyller på att jag var en sleepyhead och försov mig. Det var väl inte världens viktigaste seminarie inbillar jag mig....

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad bird sleepin´ in the bed... 

Kommer inte på vad jag ska skriva här...

Ben & Jerry kom på besök till birdie idag. Passade mig utmärkt för jag var sjukt sugen på glass ikväll. New York Super Fudge Chunk var fucking hell så god.

För  övrigt är det same old, same old. Jobbade i fredags och i lördags. Roligt som vanligt. Men det gör att man vänder på sina dygn. Så nu sitter jag uppe trots att jag vet att jag måste upp kl 07.00 för att förbereda något inför något slags seminarium. Jag har inte världens bästa koll på just det där men det löser sig säkert till det bästa. Bara jag inte försover mig...

Försöka sova var det ja...

Ashes To Ashes

Dagens låt är Faith No More - Ashes To Ashes. Sjukt bra låt. Birdie wants to stand on the top of a mountain and scream the chorus 'til I die. Jag gillar speciellt refrängen:

Smiling with the mouth of the ocean
And I'll wave to you with the arms of the mountain
I'll see you

image586

Let me introduce her...

image585


Let me introduce Asima...
det här är den söta vovven som birdie passar idag. Hon dreglar vatten, tuggar på sina tusen leksaker och sitter fint och ger mig vacker tass när hon vill ha en godisbit. Tuggade för en liten stund sedan på en bok...hon kom fram till mig med en bok i munnen som hon hade tuggat på! Då fick hon veta att det var BIG NO-NO och började tugga på sina leksaker igen. Sjukt busig hund alltså!

Men nu ligger hon och sover och är så söt och snäll! Jag ska ha henne tills jag börjar jobba ikväll så nu ligger jag och Asima och halvsover, hon framför teven och jag framför datorn och slölyssnar på musik. I love this day!

Jag har en mindre sjö i min lägenhet

Hahaha...Birdie dör av skratt. Jag är hundvakt åt Asima, och hon dreglar så mycket när hon dricker vatten att det ser hysteriskt roligt ut. Hon dricker vatten, tittar upp på mig och det rinner ut en mindre flod ur hennes mun. hahaha Så därför ser min lägenhet ut som en mindre sjö just nu,  men det gör inget för Asima är så sjukt söt.
 
Like a river that don't know where it's flowing...

Morgonhundpromenad

Birdie tog en tidig morgonpromenad runt sjön i sällskap med Salles hund Lova och min mp3. Brukar ta en timme att gå runt sjön men i sällskap med en hund som ska nosa på allt tar det 2 timmar. Men jag älskade det - underbar start på morgonen. Funderar på att göra det varje morgon. Yeah, yeah...jag vet att jag låter hurtig nu...om några dagar ligger jag i sängen och sover till minst kl 12 igen...det är jag nästan helt säker på.

It´s the little things that makes me happy...

Flickvän

Anledningen till att jag inte skaffar mig en flickvän...



Fniss fniss...

Jag gillar Leonbergers i min soffa nos mot nos

Som en onsdag på IKEA bland köer, korv och mos och jag vill ha två Leonbergers som ligger i min soffa nos mot nos...

Birdie
hängde med Uhlmann till IKEA idag och där slog det mig att jag vill ha en splitterny soffa och två stycken Leonbergers som ligger i min soffa nos mot nos. Hur god damn gulligt hade inte det varit?

För övrigt har jag varit sjukt duktig idag. Tillverkade en affisch (se Uhlmann..jag kunde säga det...eller hmm...stava till det i varje fall...haha) och klampade runt och tapetserade campus med dessa. Så nu vet alla studenter förhoppningsvis att det är smygpremiär på fredag.

image582
image583


Så sjukt söta! Vill ha! Vill ha! Ska ha!

Nos mot nos...

Dagens låt

Birdie har tagit till sig en ny artist till sitt hjärta: Patty Griffin. Sjukt bra. 




Sometimes a hurt is so deep deep deep
You think that you're gonna drown
Sometimes all I can do is weep weep weep
With all this rain falling down

Strange how hard it rains now
Rows and rows of big dark clouds
When I'm holding on underneath this shroud
Rain

It's hard to know when to give up the fight
Two things you want will just never be right
It's never rained like it has tonight before


Det är september tydligen

Birdie lever några månader efter. Av någon jättekonstig anledning fick jag för mig att det var september igår. Skrev ut att vi öppnar Stallet igen den 11 september istället för den 11 januari. Upptäckte inte felet förrän dagen efter. För övrigt känns det sjukt roligt att vara tillbaka på Stallet. Årets första personalmöte igår och jag älskade varje minut av det.


Nu ska jag titta på tv. Ska bara leta upp september månads TV-guide för att se vad som är på tv...


Bonjour dear brother!

Idag kom mina föräldrar och hämtade mig i Växjö för vi skulle åka till Kalmar och fira min bror som fyller år. Förvisso fyllde han inte idag men han rymmer och flyr landet till Paris snart så vi passade på att haffa han nu innan han kunde fly.

Fick även se hans nya lägenhet. Sjukt fin lägenhet. 30 kvm större än min. Havsutsikt och 200 meter till havet. 1 000 kr BILLIGARE än min lägenhet! Noooooooooormalt. Life´s not fair.

Min bror fick en resväska och lite annat av mina föräldrar. Av birdie fick han en baguette, en basker, ost och en flaska rödvin. Allt för att han så snabbt som möjligt ska komma in i Paris-livet. hahaha Sedan åt vi en massa gott för att avsluta kvällen med en promenad ner till havet och titta på vågorna. A beautiful day helt enkelt.

Happy birthday dear brother lite i förskott...


How does if feel Mr Dylan?



Bob Dylan sjunger Like a rolling stone och birdie ställer sig frågan:

How does it feel to be so cool?

Hej 2008!

Birdie är åter hemma hos mina föräldrar. Hade sjukt roligt på Nyårsafton igår. God mat, god dryck, fyrverkerier och champagne vid 12-slaget i goda vänners sällskap var helt underbart. Sedan var det sing-star fram till klockan 5 på morgonen. Det var sjukt roligt och en bra början på 2008.

Hej 2008!



Yeah

All is quiet on New Year's day
A world in white gets underway
I want to be with you, be with you, night and day
Nothing changes on New Year's day
On New Year's day