Handsome bird

En liten uppdatering i birdies liv...fast jag har inte så mycket att säga. Jag jobbar mest hela tiden och det känns lite tjatigt att skriva om jobbet hela tiden. Men jag skriver lite om det ändå...Allt går bra på jobbet och det är fortfarande lika roligt. Fast iofs så ska jag på ett möte sjukt tidigt inne i stan imorgon. Tråkigt möte som jag helst hade velat slippa men allt kan inte vara roligt.

Så det är mycket jobb i mitt liv just nu och inget annat...fast iofs så köpte jag igår ett sådant sjukt snyggt armband till mig själv. Jag såg det i ett skyltfönster när jag var och gjorde några ärenden på stan. Armbandet låg där och skrek mitt namn. Det var ganska givet att jag skulle ha det så jag gick in och köpte det. Så nu är det runt min handled och sa jag att det är sjukt snyggt?

Black and silver around my wrist...och det är så snyggt! Handsome bird! =)

För en lång, lång tid...

Hej och god morgon, klockan är 4 på morgonen och jag sitter i min soffa och lyssnar på Håkan Hellström. Jag älskar hans musik så mycket. Rätt in i birdies lilla hjärta hamnar musiken. Får alltid en sån sjuk längtan till Göteborg när jag hör hans musik. Fast nu bör jag längta till min säng för jag har inte sovit på en lång, lång tid, och jag vill sova för en lång, lång tid...



För en lång, lång tid...

On my own

Now I´m on my own...jag har gått jämte den gamla VD:en och lärt mig så sjukt mycket under dessa två veckor men idag var hennes sista dag. Så imorgon är jag ensam men jag är inte orolig. Det kommer gå fantastiskt bra!

Sjukt men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu...det måste vara rekordtidigt för att vara mig...haha

Tack Ronnie Wood och alla ni andra!

Birdie har blivit ett sådant youtubefreak. När jag kommer hem efter att ha jobbat är jag oftast så trött att jag bara orkar surfa runt inne på youtube. Dagens youtubeklipp får bli ett klipp med Ronnie Wood. Jag tycker han är så cool och han får mig att alltid le hur trött jag än är...Birdie säger hurra för bra musik för annars hade jag nog dött för längesedan.

På min anställningsintervju fick jag b la frågan hur och var jag hämtar energi. Svaret kom blixtsnabbt från min sida utan att tänka först - "Musiken!" Och det stämmer ju. Jag får så sjukt mycket energi från musik och den har räddat mig så många gånger. Så tack Ronnie Wood och alla ni andra som jag gillar! 

 





Jag vill också kunna spela gitarr så bra och ge Andrea Corr en kindpuss...
Birdie sjukt avis!

Skrattanfall



Birdie fullkomligt älskar detta klippet. Jag skrattar så jag nästan dör. Såg det för första gången på kontoret tidigare idag och jag började skratta som fan. Var tvungen att sätta telefonen på "Stör ej" för jag kunde inte svara i telefon på en halvtimme...hahaha

Sky-high förväntningar...

Lustigt hur mycket mer man uppskattar sin soffa, sin lägenhet, sin tv, sin dator när man kommer hem efter ha jobbat. Skulle egentligen har tvättat nu men jag orkar inte, istället ska jag ägna resten av kvällen helhjärtat åt min soffa och tv. Ska se filmen No country for old men. Har hört mycket bra om den så jag har sky-high förväntningar på den filmen.

För övrigt är vad som helst med Bruce Springsteen kvällens låt! Working on the Highway kanske...

Working on the highway laying down the blacktop
Working on the highway all day long I don't stop
Working on the highway blasting through the bedrock
Working on the highway, working on the highway

Hej, here I am.

Det här får bli ett jättesnabbt blogg-inlägg. Jag har jobbat i stort sett dygnet runt sedan tisdags morse. Först leka VD på kontoret och sedan leka AL på natten och sedan leka VD på kontoret dagen efter med endast 4 fjuttiga timmars sömn däremellan. När jag kommer hem fortsätter jag arbeta för att jag tycker det är så roligt. Är nu sjukt trött. Men god fucking damn in hell vad jag älskar mitt jobb. Så sjukt roligt!

Men jag måste lära mig att ta ledigt. Att sluta jobba när det är dags att sluta jobba för dagen. Jag får skaffa mig en hobby. Virka, sy eller sticka något kanske. Att virka en tröja med ett disney-motiv på låter som en underbar plan i mina öron...det ska jag göra imorgon när jag slutat jobbet. hahaha

Oh well...nu måste jag fan slita mig från datorn och jobba....hahaha...jag skrev fel...jag menar ju såklart sova...hahaha...nu dör jag av skratt.....hahahahaha

God natt!

Heroes

Birdie älskar denna låten. David Bowie är en sjukt cool snubbe. Det får bli söndagskvällens låt. Heroes. Jag känner mig som en ensam fallen hjälte på alla sätt och vis.



Hero