Say hello to my little family

Say hello to my family...Sonic Syndicate spelade på TV4 God morgon. Birdie är lite stolt. Det är min familj. Tillhör min familj. De är i min släkt. De är sjukt bra. Jag lyssnar inte bara på gubbrock! HA!



Hereeeeeees birdie

Well, well, well...vad har hänt sedan sist? 
 

  •  Varit på styrelsemöte. Fick mycket beröm över min insats på mitt arbete. Egentligen är jag dålig på att ta kritik, positiv som negativ, men det kändes sjukt roligt att höra lite beröm.
  • Upptäckt att radiokanalen Gold FM i Växjö är den bästa kanalen. Köra tjänstebil och lyssna på den kanalen...Oh my, my, my...inte mycket som slår det. Bästa musiken från 50-60 och 70-talet. Lovely. Det gjordes sjukt mycket bra musik på 50 och 60-talen.
  • Varit hemma och firat min pappas födelsedag. Sjukt roligt att träffa föräldrarna och min brorsa.
  • Sett Mamma Mia (cool film. Finns det någon dålig låt som Abba har gjort?) och Batman på bio nyligen. Batman var så sjuuuukt bra. Jag härmade Batman röst i typ ett dygn efter att jag hade sett filmen. "Tonight i´m not a bird, I´m a batman..." <-- Läs med mörk röst...hahaha
  • Och til sist kan man inte låta bli att förundras över hur mycket ett telefonsamtal kan få dig att le. Egentligen hatar jag när min mobil ringer, för till 99% är det jobbrelaterat. Men nu var det 1%-samtalet istället. And that made me smile for a long time

  • So put your ear close to the phone....


    Bette Davies Eyes

    Jag och Anka var ute och körde bil igår och då kom den. Låten som jag har hört på radio i flera månader nu utan att få veta vad den heter eller vem som sjunger den. Men Fröken Anka var min räddning. Hon visste vad den hette. Helt underbart! Så här är den! Jag älskar denna låten. Speciellt när man är ute och kör bil. Då är det en helt underbar låt på hög volym. Makes me happy!

    Av någon anledning funkar det inte att klistra in en video här. Grrr. Oh well. Det var låten Bette Davis Eyes med Kim Carnes. Om någon vill höra den så är det bara att youtuba!




    Semestern slut

    Birdies semester är slut och det märktes brutalt idag. Kl 08.15 imorse ringde det första samtalet. Jag sov och vaknade yrvaket till att telefonen ringde. Jag reste mig upp, harklade mig en gång och log det största leendet innan jag svarade. Varför jag ler innan jag svarar är för att då låter det som att man har varit uppe i flera timmar och är jättepigg. Ett litet VD-tricks. Typ. hehe

    Hade 1 116 st mail i inboxen på kontoret. Över tusen mail. Mamma mia.  Säger lite om hur mycket jag har att göra. Men jag fick jättemycket gjort idag och jag är sjukt laddad inför höstterminen. Så det kommer gå bra!!

    Men nu ska jag fortsätta att titta på So you think you can dance. Birdies nya favoritprogram.

    And oh yes....I can dance. Men bara när jag själv vill.

    Molly

    Hello Molly...

    Molly...Sjukt fint namn, men det var inte det jag skulle skriva om. Idag har birdie lärt sig vad Molly-plugg och Molly-tång är för något. Har tillbringat hela dagen med att sätta upp min tv på väggen. Tung TV plus gipsvägg är inte helt lätt att kombinera. Men efter lite efterforskningar visade det sig att man ska använda sig utav en massa Mollys. Så efter mycket borrande och hamrande har jag fått upp min darling på väggen. Satte lysdioder bakom tv:en så den lyser upp grymt vackert. Det enda som återstår är att gömma kablarna.


    Jag är sjukt nöjd!


    Hellooooo

    Sofia: Hmm..Well...ett inlägg varannan dag då ;) :P

    Birdie har varit i Kalmar och hjälpt min brorsa att flytta....fick meddelandet att det bara var typ en soffa att bära upp...men NO-NO det var det inte alls...det var typ allt som han hade som skulle flyttas, och det var ju självklart på en av årets varmaste dagar. Men det var en sjukt fin lägenhet som han hade fått. Vindsvåning med gamla takbjälkar synliga...så sjukt snyggt. Mina inredningsnerver kliade men jag det var som sagt inte min lägenhet så min brorsa fick göra som han ville....

    Nu har jag lärt mig att sova länge på dagarna igen. Gick precis upp och ska åka en sväng till IKEA i Älmhult nu tänkte jag. Är på jakt efter en lampa till min lägenhet.