Time-out

Birdie tar time-out från Växjö och åker iväg en sväng hem till mina föräldrar några dagar. Thank god för Hertz som fixar hyrbilar till mig i tid och otid. 

I see you Mary in the garden
In the garden of a thousand sighs
A dream of life comes to me
Like a catfish dancin' on the end of the line

Sky of blackness and sorrow ( a dream of life)
Sky of love, sky of tears (a dream of life)
Sky of glory and sadness ( a dream of life)
Sky of mercy, sky of fear ( a dream of life)
Sky of memory and shadow ( a dream of life)
Your burnin' wind fills my arms tonight
Sky of longing and emptiness (a dream of life)
Sky of fullness, sky of blessed life ( a dream of life)

Everything

Sent igår kväll fick jag ett telefonsamtal som gjorde att det högg till i mitt hjärta...fick meddelandet att en tidigare anställd vid Stallarna hastigt gått bort. Även om jag inte kände personen som gått bort så känns det speciellt. En Stallare är alltid en Stallare. Så Stallet sörjer och skickar en begravningsbukett med en hälsning på till hans begravning.

Telefonsamtalet gjorde även att gamla sår revs upp så det blev inte många sekunders sömn denna natten. Än en gång påminns jag om att livet är så skört och att man bör göra och säga det man vill göra och säga.

Allsång på Skansen

Håkan Hellström...allsång på Skansen...helt lovely.

Kär i en allsång...

Springsteen i mitt sovrum



Helgen 4,5,6 juli närmar sig med stormsteg...för er som inte vet vad som händer då säger jag två ord: SPRINGSTEEN - ULLEVI.
Jag sitter i min säng och tittar på en live-dvd med Springsteen. Det är så sjukt bra. Köpte ett gigantiskt monster till tv för några veckor sedan som jag egentligen inte haft tid att titta på förrän nu. Denna teven är så cool och stor att det känns att Bruce Springsteen är inne i mitt sovrum...mitt sovrum har förvandlats till en live-konsert med Springsteen...I love it! hahaha

För övrigt är det jättelugnt i mitt liv. Det märks att det är sommar, nu när jag jobbar så får jag inte längre 100 telefonsamtal om dagen. Jag tar det otroligt lugnt på kontoret, gör lite soft pappersjobb som jag inte hunnit med och  lägger lite planering inför höstterminen. När jag tröttnar på det är jag på Stallet och renoverar lite, och jag gillar att snickra och renovera. Tror minsann snickar-fixar-birdie har tittat fram lite. Jag känner mig som...hmmm...vad heter han nu? Killen i Gilmore girls? Yeah yeah...whatever...jag känner mig som han när jag sågar på Stallet av någon konstig anledning...haha För övrigt tror jag att jag börjar få muskler också...2 oberoende personer har frågat mig om jag börjat träna för de har sagt att jag ser mer muskulös ut nu...haha och nej, jag tränar verkligen inte. Jag äter inte ens rätt. hahaha

Snart börjar min semester också. 30 juni. 6 veckors semester. 6 veckors betald semester. Det är lyxigt. Men jag tycker lätt att jag förtjänar det. Och semestern börjar jag med att åka till Ullevi för och se Springsteen.

Lovely start for lovely me.

Hejsan

Hej hej...testar lite igen för att se om min blogg funkar....

Crazy

Varför ser min blogg helt fucked-up ut?