Sunset with Jesse Malin - sedan våfflor och film!

Birdie gör inte så mycket denna lördagskvällen. Sitter och tittar på när solen går ned, surfar runt på nätet och lyssnar på Jesse Malin. Jesse som är min nya favoritartist. Mailade precis och sa att han please, please, please skulle komma till Sverige och ge en konsert.

När solen har gått ner funderar birdie på att baka våfflor och leta upp en film att titta på. Birdie har en sjukt mycket craving-känsla efter våfflor med grädde och jordgubbssylt. Så det låter som en fantastisk idé i birdies öron att göra våffor och titta på film denna kvällen. Men först...sunset and Jesse Malin!

image502

You know I'm singing just for you
If I could only find the words

Birdie kommer dansa crazy i Gbg

Birdie är hemma på västkusten igen efter att botat Stallet-abstinensen i Växjö några dagar. Idag har jag varit duktig och anmält mig till att dansa med Matt. Ni vet han som dansar på alla sorts olika ställen i världen och som har sidan Where the hell is Matt?

Om Matt kommer till Göteborg så kommer jag få ett mail från han, vi bestämmer en tidpunkt och plats och så dansar vi crazy och sedan hamnar jag på hans sida på nätet och alla kan se när birdie dansar crazy...hahaha sjuuuukt kul!

Dancin´ birdie in Gothenburg

Viftar pom-poms! Desire for martini!

Well, birdie is back in town. Kom till Växjö tidigare ikväll och sitter nu i min underbara lägenhet och lyssnar på min favorit one-hit-wonder-låt What´s up med 4 non blondes. Ska vara i Växjö i några dagar för att jobba några dagar på Stallet. Gör det mest för att bota min Stallet-abstinens hahaha.

Ikväll har birdie roat sig med att tillverka pom-poms hahahaha. För man måste ha pom-poms om man vill ha martini. Tycker dom blev sjuuuuukt snygga. Nu ska jag bara lära mig att vifta med dom också för jag vill ha martini hahaha

image501

Vift vift, shake, shake, gimme martini...

En händig birdie

Men shit alltså...birdie är nog minsann precis lika händig som Ernst Kirschsteiger. Lagade precis en häftpistol som jag råkade ta sönder i förra veckan när jag använde den i mitt häftpistolskrig med min brorsa. Nu funkar den fin-fint igen. Time for häftwar again...Hoooray! hahaha Ska bara leta upp ett lämpligt offer först....Beware! Moahahaha.

En händig birdie

Saved a birdie

Idag räddade birdie en birdie...jag satt och åt frukost på altanen när mina föräldrars två cp-katter kom inspringandes i full fart med en fågel i munnen! Birdie sprang efter och sa att det är jävligt mycket  BIG NO-NO att fånga birdies och tog fågeln ifrån dom. Jag bar ut fågeln och satte den i trädgården. Den var mer chockad än skadad så efter en halvtimme flög den iväg. Tur det för annars hade jag gett katterna utegångsförbud resten av sommaren...

Låt mig säga också att det är en sjukt cool känsla att hålla en fågel i sina händer. Fågeln var så god damn cute!



Hold my little wing while I get my breath...

Lugn favoritbirdie

Birdie tackar ´Lugna Favoriter´ idag. För annars hade jag förmodligen fått höga böter. Birdie har mest varit ute och kört bil över hela västkusten idag och när birdie kör bil så anpassas hastigheten till musiken jag lyssnar på. Är det t ex en rockig låt så kör birdie fort. Men idag var det mest shit på radion så birdie knappade och vred på radion och hittade en lugn U2-låt. Det var radiostationen ´Lugna Favoriter´ som birdie hade fått in och thank god för det. Birdie gillade det...saktade ner, nynnade med i With or without you...Sedan kom Bonnie Tylers låt ´It´s a heartache´ och jag fortsätter köra lagligt och nynna med och tur var det för precis då dök polisen upp och plockade in ett gäng bilar framför mig. Men birdie körde som en gammal pensionär och slapp därför bli inplockad! hahaha

Tack Lugna Favoriter för att ni gjorde mig till en pensionär idag!


Waitin´ On A Sunny Day

Birdie älskar denna låten! Love it!



Without you I'm workin' with the rain fallin' down
Half a party in a one dog town
I need you to chase the blues away
Without you I'm a drummer girl that can't keep a beat
And ice cream truck on a deserted street
I hope that you're coming to stay

I'm waitin', waitin' on a sunny day
Gonna chase the clouds away
Waitin' on a sunny day

Hard times baby, well they come to tell us all
Sure as the tickin' of the clock on the wall
Sure as the turnin' of the night into day
Your smile girl, brings the mornin' light to my eyes
Lifts away the blues when I rise


I hope that you're coming to stay...

Nervous birdie

Birdie är riktigt nervös och jag vet inte varför. Kunde inte sova inatt bara för att jag var nervös. Är fortfarande nervös. Mitt hjärta slår dubbla slag och det är en sjukt konstig känsla att inte veta varför jag är nervös. Jag håller inte på att få en hjärtattack för jag känner mig frisk som en nötkärna. I vilket fall så är det en mucho grande konstig känsla.

Nervous birdie - and I don´t know why...

On my own

Birdie har inte gjort så mycket idag. Lämnade min brorsa vid tågstationen för han överger mig nu. *Hmpf* Så nu är jag on my own. Passade på att gå en shoppingrunda också. Allt jag hittade var ett armband som jag köpte till mig själv. Hittade även ett par sjuuuukt snygga skor. Men dom fanns inte i min storlek. F-U-C-K säger birdie för de var verkligen sjukt snygga. 

Sedan har jag även hunnit med att surfa runt på svt.se och titta på två avsnitt av sommartorpet med Ernst Kirschsteiger. "Den här maskinen vibrerar så att det händer något konstigt mellan benen..." Ernst är ordens mästare hahaha

Såg att det fanns en skål med jordgubbar i kylskåpet...jordgubbar alldeles on their own...och en birdie on his own...hey...we match...så:

yup - nu ska det mumsas jordgubbar!

Grillning

Ikväll grillade birdie tillsammans med bror och föräldrar och god damn va mätt jag är. Sjukt goda grillspett med några glas rödvin och en efterrätt bestående av jordgubbar, glass och vispad grädde tillsammans med en vacker solnedgång.


 

Allt detta tillsammans gjorde birdie till en lycklig, mätt och belåten birdie.

Lemonpie med havsutsikt tack!

Sjuuukt god citronpaj med vaniljglass straight into birdies mouth - I kid you not...Birdie har varit i Båstad idag och ätit sjukt god citronpaj. Jag blev helt kär i den efterrätten. Blev ganska så kär i utsikten också. Sjukt coolt kafé. Högt beläget ovanför Båstad med grym utsikt över havet. Perfekt ställe att hänga på när man är bakis. Eller bakis och bakis. Jag och min brorsa var ute en sväng i Halmstads nattliv kvällen innan och vi tog det rätt lugnt. Vi satt på en uteservering på Lilla Torg och kollade på alla människor och drack några Heinekens. Det var nice!

Det var meningen att vi skulle bada efter citronpajen med det såg ganska så kallt ut i havet så vi badade bara fötterna i strandkanten...och ja....det var sjukt kallt!



Lemonpie...I want moooore!

Ett tredje hjul...

Går det bli mer ett tredje hjul än birdie just nu? Nope! Jag hatar det! Känns som jag är ivägen hela tiden...Först tänkte jag skjuta med häftpistolen på kärleksparet men det slutade med att jag satt och kollade på reklam och sköt små häftstift på mig själv. Tanken var väl först att försöka smådöda mig själv lite med häftpistolen, men det slutade med att det såg mest ut som någon hade försökt laga en trasig birdie lite provosoriskt med en häftpistol...

Allt går och fixa med lite häftpistol...BAM! BAM! BAM!

Häftpistolskrig

Birdie och bror hittade varsin häftpistol så nu är det häftpistolskrig på gång! Vi är extremt lättroade idag!

Bam! Bam! Bam!

Lyckad personalresa



Birdie är hemma i Växjö igen efter en fantastiskt rolig personalresa. Vi hade en hel ö för oss själva med en fyr som såklart birdie skulle upp i, trots att jag hatar att gå upp i fyrar. Men det var det värt för utsikten var fabulous. Det hände så mycket på denna personalresa att det är svårt att skriva ner allt. Åka båt, god mat, alkohol, söt vovve, bra sällskap, fint väder, sitta på en udde och prata med Sofia och se solen gå ner (I loved that!), många skratt,...yeah well, en jättelyckad resa med andra ord!

image485

We shine like a midnight sun...

Personalresa

Happy Birdie? Check! Alcohol? Check! Toothbrush? Check!...Birdie har tagit semester och åker iväg på personalresa med Stallet till hemlig ort denna helgen!

Fan va najs! =)


A lucky bird is a happy bird

image465


Vad hände egentligen? Godkänd? Birdie är en aningens chockad...hahaha Igår grillade birdie kycklingspett, tittade på fotbollsmatchen Sverige - Island, drack lite öl, vin, ouzo och var en sväng på Sivans. Några timmar senare sitter jag jämte läraren som granskar b-uppsatsen och hon säger..."Jag är imponerad, det här är jättebra..."

Så nu är birdie godkänd och har sommarlooooooooov! *dancing victorydance* Är helt ledig i över 3 månader!  Det här måste firas så strax ska birdie gå ner till Willys och köpa någon mumsig oxfilé, klyftpotatis och bearnaisesås...har längtat efter riktig mat hur länge som helst! Och ikväll blir det äntligen Froooooostis! hahahaha This is gonna be a lovely evening!

A lucky bird is a happy bird!

Birdies 8th street lullaby

8th street lullaby..yeah yeah...b-uppsatsen gör birdie till en sleepy birdie. Så sjuuukt tråkigt är det. Har släpat upp mig sjukt tidigt varje morgon för att försöka bli klar med uppsatsen och när jag kommer hem så somnar jag i soffan till 7th heaven som är birdies höjdpunkt varje dag...blir matad med moralkakor varje dag....hahaha

Men nu har jag faktiskt lyckats släpa upp mig ur soffan...ska strax gå upp till ICA och köpa kebabsås, för det är allt jag behöver för att göra dagens middag komplett! 

Det blir inget Frostis för birdies del ikväll heller...ska jobba på Stallet ikväll. Men imorgon ska jag definitivt titta för jag börjar få Frostbiten-abstinens.

Just me, the sofa and Frostis...

Frostis

Birdie skulle egentligen ha sett Frostis ikväll men sparar den till imorgon, för om jag börjar titta på den nu så kommer jag försova mig sjukt mycket imorgon och det får jag inte. Har redan utnyttjat min kvot av försovningar denna månaden eftersom jag kom 3 timmar försent till ett möte för några dagar sedan...

Allt på golvet är mitt...*slafs & glufs*


Songbirds summertour 2007

Just nu ser ´Birdies summertour 2007´ ut som följande:

12 juli - Metallica - Stadion Stockholm

20 juli -
Rod Stewart - Stadion Stockholm

25 juli -
Black Rebel Motorcycle Club - KB Malmö

3 augusti -
The Rolling Stones - Ullevi Göteborg
 
image464

Tillfällig sambo saknas

Birdies tillfälliga sambo Sofia åkte hem idag. Det är inte lika kul att sitta och titta på reklam och moralkakeprogrammet ´Sjunde himlen´ ensam!

Com Hem, Sofia! ;)