Polisen nya vapen mot fartsyndare

Här är dom första exklusiva bilderna på polisens nya vapen mot fartsyndarna som besudlar våra vackra vägar. Förutom att stoppa fartsyndare ska bilen även användas till polisens dagliga arbete som består mestadels av att besöka lägenheter där grannar har ringt och klagat på störande ljudvolymer.



36338-8

36338-9

36338-10


Tack till Sessan för tipset!

Superkändisar bajsar kokain

"Michael Jackson är åter misstänkt för brott. Det här gången hittade amerikansk polis spår av kokain i superstjärnans kalsonger."

Det är väl inget konstigt? Det vet ju alla att superkändisar bajsar kokain. Frågan man ställer sig är vad amerikansk polis gjorde i superstjärnans kalsonger. Kul jobb.

"Hmmm...vad har vi här? En kalsong från Jackson...få se nu...*sniff, sniff* Jajamen...Jackson har bajsat....nu blir det åtal"

Undrar om Keith Richards gillar VOFF?

36338-6

Jag vill ha 2  golden retrievers. Jag ska köpa 2 golden retrievers. Snart. 

Men jag vet inte vad jag ska döpa dom till.


Mina vovvar kommer vara så coola så jag har funderat på Liam & Noel. 

Fast jag funderar även på att döpa den ena hunden till Keith Richards. Så om du hör följande någon dag så är det bara jag och mina hundar:

" *Vissel*, Kom hit Keith Richards. Duuuuuuuuuktig Keith. Jaaaa...du såååå duktig. NEJ, Fyyyyyyyyyyyyyyy Keith Richards. Du så jääääääätteduktig och fin....har du saknat husse Keith? Jaaaa....Ska Husse öppna upp en burk mumsig VOFF till dig? "


 




Seminarium

Songbird har varit på seminarium sedan kl 8 imorse fram tills nu. Det gick bra. Det lutar väl åt ett VG. Vi får se om några dagar. Men det var svettigt. Minst sagt.

Seminariet videofilmades och här finns mitt framträdande.

http://www.ntk.net/media/developers.mpg




Fredrik Virtanen kan minsann sjunga han också - Inte bara Sebbe i idol som kan.

Här har vi han. Bloggarnas konung. Lill-letterman på TV 8. Aftonbladets Ulf Lundell.
Ladies and gentleman, får jag lov att presentera...Fredrik VIrtanen!


36338-5
Kanske lite vildare. Kanske lite yngre. Kanske lite salongsberusad. Definitivt långhårig!


Snälla Fredrik, berätta för mig, är du vild, ung och full på denna bilden? Och framförallt, vilken låt är det du sjunger?

P.s Ja, självklart har jag skrivit om Virren i min blogg bara för att han ska länka till min blogg. Patetiskt? Nej. Coolt? Ja.








Songbird har blått blod

"Kära Herr Songbird,

Nu är det dags att betala 2005 års kapitationsavgift. Avgiftens storlek är bestämd av 2004 års adelsmöte till 300 kronor och skall erläggas av alla myndiga adliga män. Ytterligare information finns i Arte et Marte nummer 2."

Åh, vad jag älskar att vara adlig. Åh, vad jag njuter av det. Jag ska med glädje betala kapitationsavgiften.

36338-4

Grillas eller ångkokas?

Pratade precis med Maccan. Han har tydligen simultanförmåga. He´s the man!

Undrar vad Martin gör? Pluggar säger han men jag är tveksam. Jag tror att han och Lotta spelar Black Jack.

Vad gör då jag? Jo, Songbird pluggar! Förbereder mig inför ett seminarium imorgon. Jag ska opponera på ett fältarbete. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska grilla eller ångkoka gruppen som skrivit fältarbetet. Kanske grillar först och ångkokar sedan. Få se hur jag gör. 

För övrigt vill jag ha en gitarr i julklapp. I´M GONNA ROCK THIS CHRISTMAS!


Ååååh Emma...Vilka bullar du har!

Ååååh Emma...Vilka bullar du har! Så stora! Så fluffiga! Så mjuka! Så goda! Tack för att jag ficka smaka på dina bullar! 

Songbird har varit hemma hos Henrik & Emma och fått i sig nybakade lussebullar och lite glögg i sig. Det var årets första glögg och lusskatt. Fick även lyssna på en jullåt av Boney M. Jag misstänker att Emma & Henrik har en fetisch för Boney M. Men de har inte insett det än bara!
36338-2

Backen vid Willys

Jag hatar backen vid Willys. Speciellt vintertid. Hatar du också den? Du vet...backen vid Willys, den som ligger jämte vägen och parkeringen, backen som man måste gå nerför om man ska till Willys. Jag ser ut som Bambi på hal is när jag går nerför backen. Varje gång ramlar jag, slår i rumpan och glider ner i en snöhög. VARJE GÅNG jag ska handla! VARJE GÅNG är det 2-3 tjejer (hur söta som helst) som ser det, pekar på mig och säger:

"Aaaaaaaaaawwwww...Titta....den gamla gubben ramlade!"

Sedan tar dom min hand, drar upp mig från snöhögen, borstar av snön från mig, tar med mig hem till sig, tänder en brasa i deras öppna spis, lägger mig på pälsfällen framför brasan, matar mig med tacos, har kuddkrig i underkläderna, sedan ger dom mig en varsin puss på kinden och kramar mig så dopamin utlöses i min hjärna så jag blir lycklig och glad resten av kvällen. Woooohoooooo!

Jag ändrar mig. Jag ÄLSKAR backen vid Willys!

Rockstädning

Hush little Songbird, don't say a word
And never mind that dammtuss you saw
Its just the dammtusses under your bed
In your closet, in your head...

Sådär, nu har jag städat min lägenhet till tonerna av Metallica. Blev lite rockstädning med andra ord. Så nu är min lägenhet lika fin som James Hetfields. Tror jag.

Nu ska jag ner till Willys och handla tacos till kvällen.

(Danne: Tacos är NYTTIGT!)
(Joel: Stick och lyssna på Hurt! :P )



I´m going bananas. Bananas for breakfast? Oh No!

Idag är jag helt bananas. Mest för att jag bara har druckit ett glas vatten till frukost. Mest för att jag inte har något i kylskåpet. Mest för att vatten är så himla gott. Mest för att jag är bananas idag. Mest för att jag är bäst!

Ikväll blir det tacos till middag. Hur fucking jävla gott är inte det? Godare än bananer i varje fall. 

Nattens låt är...

Because the night med Patti Smith är nattens låt.

Because the night belongs to lovers,
Because the night belongs to us,
Because the night...

Hjärter Kung + Hjärter Dam = Black Jack

Jag är kung säger dom. Ja, det kanske jag är, Hjärter Kung isåfall för jag är kär i Hjärter Dam!
Hjärter Dam kan spela Black Jack, Hjärter Kung har ett stort jack i sitt hjärta, snälla, fyll mitt hjärta ej med smärta, jag vill vara en söt ärta i ditt hjärta, Hjärter Dam!


I Was Drunk When Snow Came To Town, I Was Lost In The Snow And Now I´m In Love

26 Nov 2005. Kl 02.30. Snön faller. Jag är någonstans mellan Stallet och Tuvanäsvägen i Växjö. I love it...snön som faller....det var så mysigt! Jag var så mysig just då i natten bland snöflingorna. Snow is the sweetest thing right now.

Snöigt campus