It´s not easy being a moving bird

Packa ner, packa upp...I say Uuuuuuuuuuuuf It´s not easy being a moving bird. Fattar inte hur så lite kan bli så mycket på 3 månader? ...Well, well..Inte klaga nu - Kom till Växjö för 2 timmar sedan och det mesta är uppackat nu och det känns, pardon my french, FUCKING great att vara tillbaka i sin egen lägenhet.

Nu ska jag värma lite revben som jag köpte på Maxi och få sitta / ligga i min soffa och titta på min TV. Sedan ska jag sova i min säng. Mycket min, men jag är ju i min lägenhet nu. 

Hey apartment, did you miss me? 

Fuskbird?

Blev nyss tillfrågad om jag ville vara fusknolla för dom nya ettorna. Svarade att jag var inte speciellt lockad av det. Har blivit nollad 3 gånger, 1 gång i Kalmar och 2 gånger i Växjö. Har inte precis lust att bli nollad en fjärde gång, trots att det bara är fusk. Nej, nu är jag minsann en 2:a och nu ska 2:an packa.

Uuuf!



Early bird in the morning

Fyyyy va tidigt....Songbird har kört sin mamma till jobbet idag och fick därför gå upp skittidigt...det här är alldeles för tidigt för mig...jag går och lägger mig igen....

Hello bed!

Songbirds barndom

Snokade i mina föräldrars förråd idag och allra längst in i ett dammigt hörn hittade jag en filmprojektor och en massa Super 8mm-film från min barndom. Ett wooohooo och ett atjooo hördes från förrådet. Dammade av allt och hoppades att det skulle fungera, och det gjorde det! Så idag har Birdie återupplevt hela sin barndom! God damn vilka tapeter vi hade i slutet av 70-talet och början av 80-talet...hahaha

I got stuck in a moment and now I can't get out of it

Hårtussar

Så rädd jag blev när jag duschade imorse. Såg hur en stor hårtuss föll från mitt huvud ner till golvet, drog handen igenom håret och ännu en hårtuss fastnade i handen. Blev totalt livrädd och trodde att jag hade fått någon konstig sjukdom. Tittade lite närmare på hårtussen och upptäckte att det var inte mitt hår, utan dunfjädrar. Min dunkudde hade gått sönder och jag hade hela huvudet fullt med dunfjädrar när jag gick upp. Jag måste ha sett ut som en nyvaken anka när jag gick till duschen imorse hahaha Kvack, kvack...

imorgon tisdag är det min sista dag av sommaren, för på onsdag åker jag tillbaka till Växjö. Ska bli ganska skönt. Att kunna få sova i min egna säng med HELA dunkuddar. Men jobbigt att packa allt som ska med tillbaka.

Sleepy bird with a duckhead


Pirates and dogs!

Fuck vad jag gillar att gå på bio...Birdie loves it. Apropå love, Oh my, my...Songbird vill vara en papegoja och sitta på Keira Knightleys axel och sjunga Yo ho ho and a bottle of rum i hennes öra....hahaha

Ni har säkert listat ut att Songbird har kollat på Pirates of the bla bla bla bla....filmen var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Johnny Depp är rolig och Keira Knightley är söt. Nu väntar jag bara på att nästa Pirates-film ska komma. Det sägs ju att Keith Richards ska vara med i den. Woohooo.

Idag har jag hängt med min Mormor. Vi var på Hasse Andersson-konsert. Ni vet han som sjunger:

"Får man ta hunden med sig in i himlen, han är snäll och har varit en riktig vän, han är klok, fin och skatten är betald...." 


Det var förvånansvärt många hundar i publiken, tillsammans med sina mattar och hussar då förstås...haha. Jämte mig stod en gammal gubbe med en vovve. När Hasse körde hundlåten så tittade gubben och hunden på varandra och hunden la sitt huvud på sned och tittade frågande på sin husse. Jag tyckte att det var så gulligt så jag kunde inte låta bli att bli lite misty eyed....äsch..svårt att förklara, men det var en bra konsert, kanske den mest udda jag har varit på, men långt ifrån den sämsta. Hasse är cool.

Voff, voff


I Love Pluto

Idag har det fattats ett historiskt beslut av International Astronomical Union. Pluto får inte längre kallas för en planet eftersom Pluto inte är tillräckligt stor. Hur dumt är inte det?

Pluto - för mig är du planeternas planet. Hur liten du än är. Du är min darling, Pluto. Love Ya!


Jag och CSN funkar inte ihop

Fick ett brev från CSN idag...

"...För att du ska kunna få studiestöd nu måste du klara av ytterligare 1 poäng."

Men sluta nu...1 poäng...Hur löjligt är inte det? Fast det kommer ju inte direkt som något överraskning. CSN always fucks with me. Förra höstterminen var det samma sak. Då fick jag inget studiemedel på hela höstterminen. Ägnade typ hela terminen åt att överklaga, överklaga, överklaga, samt att överklaga. Slutade med att jag JO-anmälde CSN.

Säkert därför de är tjuriga på mig och kräver att jag ska klara 1 poäng till innan jag får cash. Jaja, får väl sätta mig ner och leta upp 1 poäng till.

Oh well, it´s only money, honey!



Ååååh Näää!

Noooooooooooooo, det är säsongspremiär av Prison break på TV3 ikväll, och jag har inte tillgång till TV3.

Fan!

2 st pälsbollar tack!

36338-211

Mina föräldrar har skaffat sig 2 st pälsbollar och dom är sååååå söta och gosiga. Fast nu har jag hamnat lite i andra hand, nu är det katterna som kommer i första hand. Räcker med att dom mjauar en gång och pekar med tassen så får dom vad dom än pekar på. Dom har redan fått ett klätterträd, ett katthus och 10 leksaker. FUSK!

Fast iofs så anses jag vara vuxen, så jag får väl snart åka tillbaka till campus och skaffa mig egna leksaker. HAH!

Birdie är sotis! Haha!

I can´t help falling in love with you

Songbird sitter och tittar på konserten Zoo TV Live from Sydney - U2 och den sista låten på den konserten som spelas är I can´t help falling in love with you, och Birdie just can´t låta bli att nynna med lite tyst till den låten. Det får bli nattens låt!

Wise men say
only fools rush in
but I can't help falling in love with you
Shall I stay
would it be a sin
If I can't help falling in love with you

Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
some things are meant to be
take my hand, take my whole life too 
´cause I can't help falling in love with you

I can't help falling in love with you
I can't help falling in love with you
I can't help falling in love with you

Hall of shame

Jag var 16-17 år all over again...haha Songbird var på fest i Norre Katts Park i Halmstad igår och det var mucho fun. Skicka iväg ett sms mitt i natten kunde jag visst också, skäms lite, skrev iofs inget konstigt men funderar ändå på att skjuta bort sängen till skamvrån och sova där hahaha.

Sleeping in the hall of shame





Flipp, flipp, Filippa

Well, Well...Vad har Birdie hittat på de senaste dagarna?

  • Songbirds pappa har fyllt år och det har firats ordenligt.
  • Songbird har varit på kräftfest.
  • Songbird har shoppat lite och har upptäckt att Filippa K gör grymt läckra kläder.  Birdie loves Filippa K.

    36338-210


  • It´s raining cats and dogs

    Har absolut ösregnat crazy hela dagen idag, men det spelar ingen roll för ikväll ska jag och Tobbe, min brorsa, mumsa på tacos och kolla film. Blir nog förmodligen The Constant Gardener. Fast Tobbe är inne på att hyra Mina, jag och Irene och se den, trots att vi har sett den tusen gånger. Men jag ska nog lyckas övertala han.

    Time to persuade...



    Busy idiot doing drugs

    Det har nog inte undgått någon vad Patrik Sjöberg & Co har ställt till med de senaste dagarna. Under Em-dagarna i Göteborg har Patrik Sjöberg skrivit krönikor varje dag i Göteborgsposten och kommenterat både det ena och det andra.

    Läste precis den sista krönikan innan han åkte dit för att ha sniffat kokain och det är hysteriskt roligt. Läs här bara:

    "Börjar känna att jag har fått en ÖVERDOS av friidrott. Två, tre dagar till här och jag hade blivit dödssjuk - blött och blåsigt på pressläktaren och det är svårt att hålla sig varm."

    Är du säker på att det är av friidrott du har fått en överdos av?

    Patrik Sjöberg avslutar sin krönika med meningen:

    "Skulle egentligen kunna skriva krönikan för i morgon redan nu, men jag tar väl det i morgon i stället."

    Du skulle nog ha skrivit krönikan redan då, för nu har det varit dåligt med dina krönikor de senaste dagarna. Men du är väl upptagen med att knarka. Idiot.

    http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=625&a=290522


    Songelina

    36338-209

    Telia DigitalTV - Så sjukt smidigt!

    Ok - Bye, Bye videoaffärer. Songbird hyrde filmen Mr & Mrs Smith igår och jag gjorde inte på det vanliga sättet, dvs gå fram till videoaffären och välja en film där och gå tillbaka. Oh nej, nu var det bara att sätta sig ner i soffan, leta upp lämplig kudde och filt, ta upp fjärrkontrollen, trycka på knappen "Video" och vips så kommer en meny upp med olika kategorier som komedi, action, drama och så vidare. Bläddra bland alla filmer med fjärrkontrollen tills man hittar en lämplig film, sedan trycker man på "Ok". Man får behålla filmen i 20 timmar och den faktureras på telefonräkningen.

    Så sjukt, sjukt, sjukt, sjukt SMIDIGT! Aldrig mera behöva tänka på att behöva lämna tillbaka filmen, inte behöva gå fram till videoaffären i ösregn och åska. Jag älskar Telia DigitalTV! Tror jag ska bosätta mig i soffan tills solen kommer fram, fast först är det Miami Vice på bio ikväll! I´m going back to the 80´s with Sonny and Tubbs.

    För övrigt är Angelina Jolie lite söt och cool måste jag påstå. Och Angie med Rolling Stones är dagens låt.


    2 cops and some popcorn please

    Wiihooo..Songbird har precis reserverat 2 biljetter till Miami Vice på Röda Kvarn i Halmstad. Bio med andra ord imorgon. Jag tror att den filmen kan vara riktigt, riktigt, riktigt bra....

    Två coola snutar från sedlighetsroteln och lite popcorn är aldrig fel

    Hands Up!

    50 Things About Birdy

    Härmar Liv och gör en sådan här lista:

    50 saker om Songbird.

    1. Jag älskar att sjunga när jag är ensam.

    2. Jag älskar musik. Är allätare och lyssnar på nästan allt, men favoritmusik är gubbrock som U2, Springsteen och Rolling Stones.

    3. Jag har varit kär i Cameron Diaz, och är väl det fortfarande. Typ.  

    4. Mina 2 favoritskådespelare är Robert De Niro och Al Pacino. 

    5. En av mina lyckligaste dagar hittils var 29 juli 2005 på U2:s konsert.

    6. Favoritfilmen heter Heat.

    7. Jag älskar skaldjur och lax.

    8. Tacos är också något som Songbird gillar.

    9. Jag har en viss förkärlek till att kalla mig en gammal gubbe, men ska sanningen fram så känner jag mig extremt ung och har barnasinnet kvar.

    10. Jag har haft en motorcykel och varit en tuff motorcyklist tills jag upptäckte att jag gillar bilar bättre.

    11. BMW, Mercedes och vissa Jeepar är det som gäller.

    12. Har ett megahögt självförtroende.

    13. Songbird kan se ut att ha ett självsäkert yttre och vara tuff, men ska sanningen fram så är jag nästan alltid livrädd vad jag än ska göra. Men det är bara bra, det håller mig skärpt.  

    14. Är en romantiker.

    15. Älskar Göteborg.

    16. Kan vara lite blyg bland tjejer ibland.

    17. Jag har en brorsa som är 1 år yngre än mig.

    18. Jag lever ett ganska så bekymmerslöst liv just nu.

    19. Jag blir ganska så lätt kär i kändisar.

    20. Jag blir kär överhuvudtaget ganska så lätt när jag tänker efter.

    21. Med risk för att bli Mr Fan-så-duktig-man-kan-vara men....jag sänker bort 200 kr varje månad till olika välgörande ändåmål.  

    22. Jag vill ha 2 hundar. Gärna Golden Retrievers eller Leonbergers.

    23. Mina föräldrar lever tillsammans strax utanför Halmstad, och de är mäkta stolta över sin trädgård som sägs vara den vackraste i samhället.

    24. Jag fullkomligt älskar att gå på konserter. Det är min absoluta favoritsysselsättning.

    25. När jag var 15 år hade jag en tillfällig romans i en vecka med en 28-årig spansk receptionist i Mallorca.  Hahaha...crazy...

    26. Min fasters man driver ett hotell och han ser och beter sig EXAKT som Basil Fawlty i Fawlty Towers (Pang i bygget).

    27. Älskar att köra bil, gärna fort.

    28. Jag anser mig själv vara ganska så rolig.

    29. Kör jag bil själv, sjunger jag alltid med till stereon i bilen.

    30. Jag gillar helikoptrar. De är sexiga.

    31. Senaste stora konserten jag var på var: Robbie Williams - Ullevi Göteborg.

    32. Senaste lite mindre konserten jag var på var: The Hellacopters - Frihamnen Göteborg.

    33. Jag ska förmodligen på Madonnas konsert i Danmark den 24 aug.

    34. Jag ser lite fram emot att få komma tillbaka till Växjö. Ska bli kul att se hur läget är där.

    35. Jag ska träffa en mäklare imorgon.

    36. På fredag har Miami Vice biopremiär i Sverige. Ska jag lätt se.

    37. Om jag skulle få välja någon på campus i Växjö att gifta mig med så skulle jag välja...näää...det kan jag ju inte skriva här...hahaha

    38. Jag skulle vilja träffa Bruce Springsteen och Bono.

    39. Jag blev bortskämd när jag var liten och blir det väl fortfarande tror jag.

    40. Jag är adlig. Nr 1855 på 
    http://www.riddarhuset.se/jsp/index.jsp?id=553 för den som vill snoka.

    41. P3 är radiokanalen som gäller för mig.

    42. Programmet Christer på P3 är det bästa radioprogrammet.

    43. Jag är snäll. Ibland lite för snäll för mitt eget bästa.

    44. Jag har åkt pariserhjulet tillsammans med Siewert Öholm.

    45. Jag har räddat livet på en 7-årig flicka som blev påkörd av en buss.

    46. Jag har åkt ambulans.

    47.  Jag har åkt civil polisbil i Stockholm med en släkting till mig som är polis, för att han skulle visa mig den undre världen där.

    48. Jag föredrar Stallet framför Sivans.

    49. Bacardi är gott.

    50. Nu ska Songbird gå och sova.

    När jag blir stor så ska jag bli en rockstar och bo på Ullevi i Göteborg. Så det så.

    Well, Well, Hello, Hellooo...Songbird är tillbaka! Kom hem till Halmstad för en liten stund sedan. Har haft några fånigt kul och sköna dagar i Göteborg (igen). Jag fullkomligt älskar den staden.



    36338-206

    100.000 människor på Avenyn är en mäktig syn, fullt med folk ända från Götaplatsen...


    36338-203

    ..ner till hamnen...

    36338-202

    där Songbird ställde sig frågan: Har Sofies hund Kalle blivit en Hollywoodstar? Hmmm...

    36338-200

    Jag vill också ha en båt som är 70 meter lång,  med egen helikopter och mini-ubåt, fast prislappen på 1,2 MILJARDER avskräcker mig lite...men som tur är så har Songbird...


    36338-196

    faktiskt en egen racerbåt, kanske inte 70 meter lång, men den duger än så länge åt mig så vi körde lite racing tills...

    36338-195

    ...Sjökapten Songbird Sparrow ställde rodret ut mot en fin plats...

    36338-194

    ..där Songbird solade lite försiktigt på däck och njöt av utsikten...

    36338-204

    ...tills det var dags för räkor och vin i en solnedgång. Yum-yum!


    36338-19836338-197

    Songbird hamnade även i en djungel hos en kaxig papegoja...



    36338-193

    ...men hittade till slut ut till en skön sandstrand med palmer, solstolar och skön stämning...

    36338-20836338-207

    och en massa artister har jag sett under dessa dagarna - Songbird har sett The Hellacopters, Backyard babies, Rallygänget, Soundtrack of our lives och Eskobar - alla dom var grymma som fan. 

    Har även charmat Linda Bengtzing med THE CLAW...hahaha lång story och kan inte dra den här och nu...men jag fick henne att skratta plus en kram! Det lever Songbird länge på...hehe Sedan har jag även sett Carola susa fram och ja - hon verkar vara lika knäpp i verkligheten som hon framställs i media haha.

    Och Sissel Kyrkjebo - WOW...Vilken röst. Birdie imponerad av den damen.

    36338-190

    Och nu är Birdie åter hemma - med en fot stadigt på marken...typ...hahaha

    Vad ska jag göra nu? Bio kanske imorgon? Har ju fortfarande inte sett Pirates of the...Ja, det får det nog bli.

    När jag blir stor så ska jag bli en rockstar och bo på Ullevi i Göteborg. Så det så.

    Rise up, Bird!

    *Fortfarande tjurig och omogen*


    Måste nog lämna Halmstad för en liten stund...Japp, så får det bli! Ikväll reser jag bort till någon annanstans. Kanske jag växer upp där och kan bete mig moget. Jag kan ju inte gå omkring och vara tjurig och omogen i flera dagar bara för att jag inte får som jag vill. Fast det är nog en liten del av mig, får jag inte som jag vill kan jag bli jättetjurig och omogen. Men som sagt, får jag bara resa bort några dagar så blir det nog bättre. Au revoir!

    Lost track of how far I've gone, how high I've climbed, On my back's a sixty pound stone, On my shoulder a half mile line...

    COME ON UP FOR THE RISING, BIRDIE!

    He´s talking about love and the end of the world...

    Songbird is talking about love and the end of the world...

    Haven´t seen love in quite a while,
    Now I´m just killing time,
    I wanna meet you in a low-lit room,
    I wanna be as close together as a bride and groom,
    Everybody having a good time except Songbird,
    He´s talking about love and the end of the world...

    Men määäh...Alla som jag känner i Halmstad flyttar ihop, skaffar barn och slår sig till ro. Då kommer paniken krypandes till Birdie. Det finns en sak som jag är livrädd för här i världen; tänk om jag blir ensam? Tänk om jag aldrig träffar den rätta? Tänk om jag aldrig får uppleva ett seriöst förhållande? Man börjar tvivla.

    Tänk om jag blir en ensam gammal gubbe som leker popstjärneidiot, som backar in och ut ur hamnen med mina hundra Sea-Ray-fot. Tänk om jag blir en ensam gammal gubbe som inte vet vad jag vill i det här medieracet. Tänk om jag blir en ensam gammal gubbe som inte är värd någonting. Allvarligt talat kära bloggläsare, jag har inte en aning om kärlek, hur skulle jag kunna ha det när ingen älskar mig?

    No love for Birdie. Birdie är inget att ha. Bort med Songbird!

    Hade varit kul att få höra att någon åtminstone gillar mig, men det kanske är för mycket begärt?

    Men ååååh, vilket bittert inlägg i bloggen, men jag kan inte hjälpa det ´cause
     I´m talking about
    love and the end of the world...

    Idolbild på Songbird

    Efter många önskemål om en idolbild på Songbird kommer här en. Håll till godo!


    36338-188