En lycklig Songbird

36338-105


Hey, Songbird är tillbaka. Kom till Växjö för drygt 2 timmar sedan och så glad och lycklig jag är nu. Går omkring med ett stort leende på läpparna och befinner mig i något slags konstigt konsertrus. Ni som inte har räknat ut det så har Songbird varit på Springsteens Party, och damn vilket party det var!
 
Den sunkiga ishockeyhallen Hovet förvandlades till en deluxe-lada när ljuset släcktes och ner sänktes kristallkronor och röd sammet över scenen med ett blått sken. Till tonerna av Down to the river to pray med Alison Krauss kom Springsteen tillsammans med en 17 man stor orkester insmygandes och jublet och applåderna visste inga gränser. Därefter var det party i 3 timmar med låtar som Mrs. McGrath, How can a poor man stand such times and live, Jacob´s ladder, Pay me my money down, Ramrod, My city of ruins och många fler.

Songbird kommer aldrig glömma detta party. Det var en oförglömlig kväll / natt! Det var så roligt! Det var allsång, det var gåshud, skratt och lite (glädje)tårar. Efter en sådan här konsert med inslag av country, blues, gopel m.m fick Songbird känslan av att vilja gå ut och plocka bomull under en varm sol, rida på en häst och vara lite cowboyaktig, trampa i lite koskit och nynna på:

O Sisters, let´s go down,
Let´s go down, Come on down,
O Sisters, Let´s go down,
Down in the river to pray...

Kort sagt: Det här var en konsert som var fantastisk! Springsteen får 5 sångfåglar av 5 möjliga.

Nu ska Songbird lägga sig ner i soffan en stund och blunda i 5 minuter.

Är så trött. Men ack så lycklig!

36338-106

Kommentarer
Postat av: eylen

åååhh "de va så roligt" att du haft kul!

Postat av: Niclas

Visserligen så är det The Boss vi snackar om, men att han kunde knäcka Songbird trodde jag inte. Det måste vara första gången som Songbird bangar en tentafest!

No Partybird, only Songbird... :)

2006-05-24 @ 00:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback