One last dance med dammsugaren

Ååååååhhh...tråkigt! Jag bor i en svinstia. Birdie måste städa! Har en gigantisk diskhög som väntar på mig, kläder som ligger utspridda över hela lägenheten...ser helt enkelt för j-ä-v-l-i-g-t ut! Jag vill inte städa. Jag vill bara ligga på soffan och äta praliner och lyssna på musik!

One last dance med dammsugaren!

Kommentarer
Postat av: Per B

Jag tror bara du undviker pluggandet. Typ som en hanhund som helt plötsligt måste pinka när man ropar "kom hit" med bästa kommandorösten.

Ge fan i att städa och sätt dig med en bok, en överstrykningspenna och en kopp kaffe! :-P

Själv terroriserar jag alla jag känner på msn just nu istället för att lyfta på benet. Kurslitteraturen ligger på köksbordet och glor ilsket på mig! :-$

Postat av: Sofie

Jag maste ocksa dammsuga.. det suger! hahaha! har var det dalig humor sa det ryker om det.. jag gor allt for att undvika alla mina 'masten'.
Birdiebo kanske vill komma hit och hjalpa ofi? det finns sjukt manga ekorrar har. och jag ar hungrig. see.. jag kan inte ens koncentrera mig tillrackligt for att skriva en bra kommentar. Nu tror du att jag kommer ata ekorrarna!! Det kommer jag sjalvklart inte att gora. (jag skyller min totala inkompetens pa att jag varit i skolan i 8,5h)
krrrram pa'rej!

2007-02-06 @ 23:25:47
URL: http://phi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback